Home > beauty > TOP 10 Cei mai sexy barbati din lume in 2014! And the Winner Is…

TOP 10 Cei mai sexy barbati din lume in 2014! And the Winner Is…

Revista People a desemnat CEI MAI SEXY barbati din lume in 2014. Castigatorul este casatorit cu o actrita de origine romana, Elsa Pataki (cu care are 3 copii!), si este al nu-stiu-catelea australian care face cariera la Hollywood – CHRIS HEMSWORTH!

Chris Hemsworth s-a nascut pe 11 august 1983 in Melbourne, Victoria, Australia. Este al doilea din cei trei baieti ai familiei: Luke si Liam sunt si ei actori.

Daca anul trecut cel mai sexy barbat era Adam Levine, iar in  urma cu doi ani primea acelasi titlu actorul Channing Tatum, anul asta Chris Hemsworth a fost onorat. In primele 10 locuri se mai afla:

2. Chris Pratt

3. Jamie Dornan

4. Ki Hong Lee

5. Blake Shelton

6. Bradley Cooper

7. Matt Bomer

8.Michael Strahan,

9.Eddie Redmayne

10.Scott Foley.

Chris Hemwsorth a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni la Hollywood. A pornit o franciza de succes, unde il joaca pe zeul Thor, face echipa cu cei mai mari actori si super eroi in seria The Avengers si continua in acelasi timp, sa faca si filme intense si deosebite, ca Rush sau viitoarele Blackhat, in regia lui Michael Mann sau In the Heart of the Sea, in regia lui Ron Howard. Dar, a devenit si un sex-simbol intr-un timp scurt. Cu muschi proeminenti, inalt, un zambet fermecator si un accent sarmant, Hemsworth a fost din prima clipa preferatul femeilor, care deseori, uita sa respire cand el isi da jos tricoul in filme.

Chris a fost surprins de veste: “Mi s-a parut amuzant. Am glumit cu sotia mea si i-am zis ca de acum gata, nu mai e nevoie sa spal vasele sau sa schimb scutecele copiilor, am trecut la un nivel superior”.

 

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 11 august!
Sânii Angelinei Jolie – Curaj sau marketing?
Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?
Beyonce declarată “cea mai frumoasă femeie din lume”?!? Mai tare ca Sofia Vergara si Charlize Theron???

TOP 10 Cei mai sexy barbati din lume in 2014! And the Winner Is…

by realitatea   1 min
2