Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 cei mai sexy bărbați din lume

TOP 10 cei mai sexy bărbați din lume

10. Chris Evans nu a fost considerat o "bombă" sexy până să apară acoperit cu frișcă prin zonele esențiale în "Not Another Teen Movie". De atunci toate femeile, și nu numai, au rămas cu ochii pe el. Asta până când Evans a apărut în "Fantastic Four" și săli întregi de cinema au suspinat prelung pentru că băiatul și-a lucrat mult prea bine trupul.

09. Milo Ventimiglia a fost o vreme idolul adolescentelor din toată lumea. Cam pe vremea când juca în "Gilmore Girls". Apoi el a crescut, s-a făcut bărbat mare și a început să apară topless prin "Heros". În ceea ce privește faptul că e sexy, Milo e de părere că dacă lumea îl percepe greșit. Probabil că din casa lui lipsesc oglinzile.

08. Ryan Reynolds face parte din categoria sexy și cuminte. Omul arată mult prea bine pentru lumea asta, dar asta nu i-a schimbat viața în niciun fel. E așezat la casa lui, care e și casa lui Scarlett Johansson, duce o existență extrem de discretă și, ca lumea să nu uite de el, se mai dezbracă din când în când pe marile ecran spre deliciul tuturor.

07. David Beckham e admirat de toate femeile din lume și a fost votat în repetate rânduri drept unul dintre cei mai mari idoli ai homosexualilor. Așa că, practic, toată lumea îl vrea pe David. Din păcate, deocamdată, parte de el are doar Victoria care nu vrea să-l împartă cu nimeni.

06. Freddie Ljungberg este singurul fotbalist de pe lumea asta care îl putea depăși pe David Beckham într-un top al sexoșeniei. De ce? Pentru că e mai frumușel, vorbește ceva mai bine(în suedeza lui) și este un adevărat fashion icon. Domnul Freddie, care momentan joacă fotbal în America, își acoperă superbul trup doar cu Vivienne Westood, Tom Ford, Calvin Klein sau Armani. Asta când nu apare dezbrăcat în reclame.

05. James Franco nu este doar un actor extrem de sexy. Este și extrem de talentat. Însuși Sean Penn a declarat că este cel mai talentat bărbat pe care l-ar săruta într-un film. Franco, în afară de faptul că arată de-ți taie răsuflarea, este și unul dintre cei mai școliți actori de la Hollywood(de parcă detaliul ăsta ar mai interesa pe cineva).

04. Despre Jude Law toată lumea spune că e sexy ceea ce ne face să credem că așa e. Ca dovadă a puterii sale sexuale, versiunea lui de pe Broadway pentru "Hamlet-ul" lui Shakespeare a avut încasări colosale, iar cei întrebați de ce au venit, au răspuns în proporție de 90% că voiau să-l vadă pe Jude în carne și oase(dar acestea din urmă sunt mult mai puțin importante). 

03. Andrei Andrei este un tânăr domn din Timișoara pe care l-am pus în acest top pentru simplul motiv că e mult prea bun. Fizic vorbind, pentru că nu îl cunoaștem personal. Se ocupă cu modellingul prin diverse țări din întreaga lume, iar cu vreo doi ani în urmă a câștigat premiul pentru cel mai frumos fund de pe planetă. Åži, între noi fie vorba, nici restul corpului nu e rău deloc.

02. Jon Kortajarena
nu e un nume prea cunoscut pentru toată lumea, dar fața lui este. E manechinul preferat al lui Tom Ford, iar asta i-a adus un rol în "A Single Man" unde toată lumea a oftat atunci când Colin Firth i-a refuzat avansurile. Despre Jon s-a spus că l-ar fi înlocuit pe Jesus în patul Madonnei, iar asta dovedește că regina muzicii pop are și gusturi bune din când în când. 

01. Hugh Jackman este omul căruia nu îi poți reproșa nimic. Arată impecabil, joacă impecabil, cântă impecabil, dansează impecabil și, când e cazul, ucide impecabil. Pe lângă asta e un familist convins, iar zâmbetul lui este considerat una dintre cele mai prețioase valori de la Hollywood.

Articole asemanatoare
TOP 10 cei mai sexy tenismeni din toate timpurile
TOP 10 vedete sexy care au peste 50 de ani
Cei mai sexy bărbați sunt…
Lipton Ice Tea îți dă șansa să fii alături de Hugh Jackman la filmarea următorului spot TV

1 Response

Comenteaza acest articol

TOP 10 cei mai sexy bărbați din lume

by realitatea   3 min
1