Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 cei mai sexy tenismeni din toate timpurile

10. Zvonurile despre Bjorn Bjorg și femeile lui sunt mult mai multe decât titlurile pe care le-a câștigat tenismenul. Asta în ciuda faptului că și numărul titlurilor este foarte mare. Amintim doar cele cinci trofee consecutive de la Wimbledon.

FOTO: sportige.com

09. Domnul Ilie Năstase este un adevărat cuceritor chiar și în ziua de astăzi, la 64 de ani. Vă dați seama cum era în tinerețe. Ilie e destul de discret când vine vorba de relațiile lui, dar detaliile vin de la alții pentru că faima de cuceritor îl precede. Ion Å¢iriac a povestit de câteva ori cum Năstase fugea noaptea din cantonament pentru că avea treburi mult mai… sexy de făcut!

FOTO: viva.ro

08. În ciuda aspectului extrem de hmmm… impresionant, Goran Ivanisevic a vrut dintotdeauna să rămână un om modest și la locul lui, care preferă să facă spectacol în terenul de tenis și nu în afara lui.

FOTO: sportsillustrated.cnn.com

07. Nu că ar fi avut nevoie să dovedească faptul că e sexy (pentru că se vede), dar Fernando Verdasco s-a hotărât, totuși, să o facă, iar cea mai bună metodă i s-a părut cucerirea unor femei frumoase. Printre trofeele lui din afara terenului se numără Gisela Dulko, Dafne Fernandez și Priscila De Gustin.

FOTO: 2.bp.blogspot.com

06. Juan Martin del Potro s-a gândit că nu e suficient să devină unul dintre cei mai buni tenismeni pe care i-a dat Argentina vreodată și că ar trebui să arate și foarte bine. Rezultatul se vede cu ochiul liber.

FOTO: images.gsp.ro

05. Dovada, dacă mai era nevoie, că Andy Roddick este un individ extrem de sexy stă în Brooklyn Decker, soția lui. Altfel, de ce să se fi căsătorit cu el una dintre cele mai dorite femei de pe planetă care, pe deasupra, mai și câștigă milioane de dolari în fiecare an?

FOTO: ladyjoker.files.wordpress.com

04. Poate că nimeni nu și-ar fi dat seama că Novak Djokovic este foarte sexy dacă el nu s-ar dezbraca des și cu o mare plăcere. Sârbul își scoate hainele ori de câte ori are ocazia și, din fericire, chiar are ce arăta.

FOTO: hunkdujour.com

03. Pe lângă o carieră bunicică în tenis, Mark Philippoussis a fost și model. Adevărul e că arată ca un model, dar îl ajută și genetica, părinții lui provenind din două din cele mai sexy popoare din lume: Grecia și Italia.

FOTO: 3.bp.blogspot.com

02. Despre Marat Safin putem spune că aducea șarmul pe terenul de tenis. La meciurile băiatului ăstuia, femeile nici nu știau ce e aia minge pentru că el arată mult mai bine și mai interesant decât orice partidă de tenis.

FOTO: cowbell.typepad.com

01. Domnul Patrick Rafter a uimit pe toată lumea atunci când s-a hotărât să se retragă. Pe lângă faptul că multă lume ar mai fi vrut să-l vadă jucând, este muuult mai mare numărul femeilor care ar fi vrut să-l mai vadă pur și simplu.

FOTO: brisbanetimes.com.au

ARTICOLE SIMILARE

Da click si ajuta o romanca frumoasa sa ajunga imaginea MARTINI!

Kate, DUCESA DE CAMBRIDGE, are o sosie care concureaza la MISS WORLD

Anamaria Bogdan

realitatea

Fosta sotie neaga ca l-ar ascunde pe MARCEL PRODAN! Ce cantareata il apara pe bataus

Victoria Beckham, cea mai netalentată actriță

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu