Home > Agenda > TOP 10 cei mai sexy tineri de la Hollywood

TOP 10 cei mai sexy tineri de la Hollywood

10. Ryan  Sheckler are mai multe atuuri. E un atlet desăvărșit, se dă pe skateboard mai bine decât merge Victoria Beckham pe tocuri, e celebru, are o carieră cinematografică în față, are niște ochii năucitori. Nu e de mirare că fetele din America sunt leșinate după el.

FOTO: nicewallpapers.info

09. American Idol a făcut din David Archuleta un idol american. Pe lângă vocea fantastică mai este și drăgut, iar adolescentele din State devin efectiv isterice atunci când dau de el pe stradă.

FOTO: starpulse.com

08. Cody Linley
își datorează faima celebrei Hannah Montana. Deși deocamdată pare doar un băiețel, surse rămase secrete spun că nu ar fi prea cuminte în afara ecranului, iar domnișoarele îi cad în brațe una după alta.

FOTO: farm2.static.flickr.com

07. Lucas Till. L-am văzut în Walk the Line și ne-a plăcut. Între timp a mai crescut, iar gurile bune spun despre el că este noul Robert Redford/Brad Pitt. Și chiar dacă e tinerel are deja la activ vreo 20 de filme.

FOTO: teenidols4you.com

06. David Henrie are ochii albaștri și o fățucă ce te face să vrei să îl iei acasă. Cel mai probabil, el nu va merge pentru că mai toată lumea spune despre el că este cam timid.

FOTO: i896.photobucket.com

05. Domnul Jaden Smith calcă puternic pe urmele tatălui său, Will Smith. Deși are doar 12 anișori dispune de multe talente care le lasă pe fetele de vârsta lui cu gura căscată. Până și Ellen DeGeneres a fost fermecată de simțul umorului posedat de tânărul Smith.

FOTO: thefastertimes.com

04. Jonas Brothers sunt în America adevărate staruri rock și sunt priviți ca atare de fane. Adică pe unde apar ei încep să se audă urlete frenetice, iar domnișoarele leșină.

FOTO: api.ning.com

03. Daniel Radcliffe nu face cine știe ce vâlvă fizică în Harry Potter, dar, de când a apărut gol pe scenele londoneze în Equus, oameni și-au schimbat părerea. El a etalat un fizic atletic care te făceau să îl vezi ca pe un alt fel de mic vrăjitor.

FOTO: my13h1e.files.wordpress.com

02. Justin Bieber
e deja un june prim la doar șaisprezece ani. Cel mai necurat zvon care s-a auzit despre el ar fi că a avut ceva de împărțit cu Kim Kardashian. Mic, dar rău.

FOTO: gossip.whyfame.com

01. Taylor Lautner
, spun unii, este cel mai sexy personaj din seria Twilight. Și, adevărul e că, nu-ți vine să crezi că are doar 18 ani atunci când îl vezi. Atletic și binefăcut, sigur pe el, Taylor nu te lasă deloc să crezi că încă stă cu părinții. 

FOTO: images2.fanpop.com


Comenteaza acest articol

TOP 10 cei mai sexy tineri de la Hollywood

by realitatea   2 min
0