Tabu
Image default
lifestyle

Top 10 cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood

1. Reese Witherspoon: 15 -20 milioane de dolari
Preferata Americii se întoarce la comediile romantice — cu filmul “Four Christmases,” pe care îl și produce. Cu toate că muncitoarea actriță și producătoare tocmai ce a avut un eșec în box-office cu filmul “Rendition”, nu se lasa intimidata. Programul ei rămâne unul teribil de încărcat; in prezent lucreaza la filmul horror “Our Family Trouble,” produs de casa ei de productie Type A Films.

2. Angelina Jolie: 15 – 20 milioane de dolari
În timp ce filmul din 2008 “Mr. & Mrs. Smith” a fost un success de box-office și Jolie a fost răsplătită foarte bine, reuniunea ei cu Brad Pitt, ca producător pentru filmul “A Mighty Heart” nu s-a dovedit atât de prosperă. Actrița și-a revenit imediat datorită succesului filmului “Beowulf” care i-a adus 8 milioane de dolari pentru 5 săptămâni de lucru.
Angelina și-a mai împrumutat vocea pentru animația “KungFu Panda” și a mai jucat în “Wanted,”- bazat pe romanul lui Mark Miller, alături de Morgan Freeman și James McAvoy, iar în filmul “The Changeling” o vom putea vedea alături de John Malkovich.

3. Cameron Diaz: 15 – 17 milioane de dolari
Diaz se poate să fi luat cel mai mare cec din cariera ei datorită animației “Shrek 3” pentru care a primit 30 milioane$. Dacă asta ți se pare mult, află că studioul a câștigat 800 de milioane de dolari pentru “Shrek 3”. Diaz va mai colabora cu studioul pentru partea a 4-a a desenului animat, în 2010. Între timp actrița a mai apărut în comedia romantică “What Happens in Vegas … ,”alături de Ashton Kutcher și va schimba puțin genul cu rolul din horror-ul “The Box”.

4. Nicole Kidman: 10 -15 milioane de dolari
Frumoasa australiancă a avut un drum mai greu cu filmul “Invasion” – cel mai mare cec al ei, 15 milioane de dolari, dar asta fără ca filmul să aibă success la box-office. În același timp filmul lui Noah Baumbach, “Margot at the Wedding,” nu a reușit să atragă spectatori. Kidman își dorește să se reabiliteze cu lansarea din 7 decembrie a filmului “The Golden Compass,” în care joacă, din nou, alături de Daniel Craig. Nicole ar avea o șansă de reîntoarcere pe podiumul Oscar cu filmul “Australia”, o dramă regizata de Baz Luhrmann de la care publicul are mari asteptari.

5. Renee Zellweger: 10 -15 milioane de dolari
Cu cecuri de 15 milioane pentru filmul ““Bridget Jones: The Edge of Reason” și filmul din 2005 “Cinderella Man,” succesul lui Zellweger a fost ajutat și de filmul de animație “Bee Movie”.  Renee, inca o actrita din top 10, va apărea alături de bunul ei prieten, George Clooney în comedia romantică “Leatherheads” și în thriller-ul “Case 39.”

6. Sandra Bullock: 10 -15 milioane de dolari
Bullock a demonstrat succesul pe care îl are la box-office cu filmele “Speed” și “Miss Congeniality”, permițându-și astfel să încerce roluri noi precum cel din “Infamous.” Chiar dacă “Premonition” a fost primit ca o schimbare bună pentru Sandra Bullock, actrița nu uită ce a consacrat-o și se întoarce la rolurile amuzante precum cel din “All About Steve,” alături de Thomas Haden Church.

7. Julia Roberts: 10 -15 milioane de dolari
Acum câțiva ani, Julia Roberts era foarte cunoscută și apărea în mai toate filmele care rulau la cinema, dupa care s-a hotărât să ia o pauză pentru a fi mămică. De Crăciun, Julia se întoarce pentru a-și relua locul in top, cu un rol în filmul lui Mike Nichols, “Charlie Wilson’s War,”. Apoi, o vom mai putea vedea alături de Clive Owen în thriller-ul “Duplicity” și în drama “Fireflies in the Garden.”

8. Drew Barrymore: 10 -12 milioane de dolari
Barrymore s-a întors la comediile romantice anul acesta -“Music and Lyrics” alături de Hugh Grant, dar nu a reușit să aibă mare noroc cu “Lucky You.” Drew va apărea în comedia animată “South of the Border.” Actrița știe să facă alegeri destul de bune,una dintre ele fiind rolul din filmul “He’s Just Not That Into You,” bazat pe una dintre cele mai bine  vândute carti pentru femei din ultimii 2 ani.

9. Jodie Foster: 10 -12 milioane de dolari
Foster s-a întors în topul celor mai bune actrițe cu rolul din “The Brave One,” primind un salariu de 10 milioane -12 milioane de dolari atât pentru actorie cât și pentru producție. Se pare că Jodie are de gând să păstreze vechea rețetă, adică să joace într-un film pe an (să ne amintim de 2006  “Inside Man” și 2005 “Flightplan.”). Anul acesta a aparut intr-un rol aparte, in filmul de aventuri produs de Fox-Walden, “Nim’s Island.”

10. Halle Berry: 10 milioane de dolari
Chiar dacă nu mulți au mers să vadă filmul, Halle ne-a amintit de ce a luat un Oscar – cu rolul ei din “Things We Lost in the Fire.” Chiar dacă “Perfect Stranger” din 2007, de asemenea, nu a avut un prea mare success în box-office, Berry se va întoarce pe marile ecrane alături de Billy Bob Thorton în drama “Tulia”. Berry va colabora tot cu DreamWorks pentru filmul “Class Act” .

ARTICOLE SIMILARE

Elisabetta Canalis crede că George Clooney este mai bun decât chirurgia plastică

realitatea

KING CIOABA la nunta ELENEI BASESCU / Album FOTO

Full Figured, Full Gifted

Kate Middleton isi face mama BONA PRINCIARA

S-a dezlegat misterul disparitiei Monicai ex-Columbeanu

HANNIBAL LECTER exista! Impuscat in timp ce manca fata unui homeless

Scrie un comentariu