Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 cele mai bogate cupluri de la Hollywood

TOP 10 cele mai bogate cupluri de la Hollywood

10. Nicole Kidman și Keith Urban fac casă valoroasă împreună. Cuplul produce anual cam 30 de milioane de dolari, fie că banii vin din filmele în care joacă Nicole sau din albumele pe care le vinde Keith. Iar la toți acești bani se adăugă și dragostea eternă pe care cei doi și-o jură pe unde apucă. Priceless.  

09. Muzica și filmul au mers întotdeauna bine împreună. O dovedesc inclusiv Chris Martin și Gwyneth Paltrow. Momentan, cei doi câștigă în jur de 33 de milioane de dolari pe an. Dar cum Chris a anunțat că va scoate un album nou cu Coldplay, iar Gwyneth are vreo două filme în producție, e probabil ca veniturile celor doi să crească.

08. E adevărat că Tom Cruise și Katie Holmes au cam lenevit în ultima vreme, fapt pentru care sunt doar pe poziția a opta a acestui clasament. Asta nu înseamnă că cei doi o duc rău. Din contră. Chiar și stând degeaba, părinții lui Suri produc anual peste 33 de milioane de dolari.

07. Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, sunt extrem de atenți atunci când vine vorba de bani. Și dacă toată lumea se gândește că doar Tom aduce bani în casă, vă înșelați. Rita este un producător extrem de profitabil. Cei doi soți câștigă mai bine de 35 de milioane de dolari în fiecare an.

06. Până acum, Ellen DeGeneres și Portia de Rossi trăiau modest cu venituri anuale de doar 36 de milioane de dolari, bani câștigați îm cea mai mare măsură de Ellen. Spre norocul lor, Degeneres a semnat un contract pentru American Idol care le va mări veniturile anuale cu cel puțin 50%.

05. Beckhamii pot sta liniștiți până la adânci bătrâneți. Chiar și după aceea. Cei doi fashioniști sunt pe mai mult decât oricând, în ciuda accidentării lui David, și au venituri de peste 46 de milioane de dolari în fiecare anișor. Și cum Victoriei îi vine aproape în fiecare zi o idee profitabilă, cred că ar trebui să ne așteptăm la mai mult.

04. Will Smith primește pentru fiecare fil în jur de 20 de milioane de dolari. Dar asta nu înseamnă că soția lui, Jada, este o întreținută. Cei doi aduc în conturile familiei peste 48 de milioane de dolari o dată la fiecare 365 de zile, iar asta înseamnă locul patru în topul celor mai profitabile cupluri hollywoodiene.

03. Brad Pitt și Angelina Jolie fac filme pe bandă rulantă. Și, dacă ne gândim că cei doi sunt printre cei mai bine plătiți actori, ajungem să ne dăm seama că cei doi câștigă în jur de 55 de milioane de dolari într-un singur an de zile. Ar face, probabil, mult mai mult dacă nu ar trebui să stea, din când în când, și cu cei șase copii.

02. Harrison Ford și Calista Flockhart
sunt extrem de valoroși. Cei doi câștigă anual aproape 70 de milioane de dolari. Cei mai mulți vin de la Harrison care în afară de faptul că primește un salariu colosal mai și produce filme de succes care îi umplu conturile până la refuz.

01. Dacă vă întrebați ce mai fac Beyonce și Jay-Z, răspunsul e simplu. Fac bani. Beyonce e una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, iar Jay produce muzică extrem de valoroasă. Cei doi pun la ciorap peste 120 de milioane de dolari, iar asta îi face cel mai profitabil și valoros cuplu de la Hollywood.

Articole asemanatoare
3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor
Top 10: cele mai bogate vedete care nu mai sunt în viață
Sărbătoritul zilei de 20 iunie
Brad Pitt nu are talente muzicale

Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai bogate cupluri de la Hollywood

by realitatea   2 min
0