Home > Agenda > stiri > TOP 10 cele mai bune scene de striptease din filme – VIDEO

TOP 10 cele mai bune scene de striptease din filme – VIDEO

10. Rebecca Romjin în "Femme Fatale". O lecție despre cum să-l seduci în mai puțin de două minute pe Antonio Banderas. Åži nu numai.

09. Natalie Portman în "Closer".
Este cu siguranță cel mai emotiv striptease din acest top. Un fel de Bambi se dezbracă. Asta dacă ați văzut filmul.

08. Jessica Alba în "Sin City". Cu regretul că nu s-a dezbrăcat mai mult și s-a limitat la a da din lasou, vă invităm să vedeți "Machete" unde apare complet goală.

07. Bărbații din "Full Monty". Un film de milioane care a făcut milioane de dolari din pielea unor bărbați obișnuiți.

06. Jamie Lee Curtis în "True Lies". Asta ar fi lecția că o actriță bună poate face orice. Chiar și în compania guvernatorului Arnold care nu poate face prea multe.

05. Kim Basinger în "9 1/2 Weeks". Stripteas-ul cel mai clasic dacă putem spune așa. Piesa lui Joe Cocker a devenit, de altfel, de referință în lumea dansului la bară și nu numai.

04. Salma Hayek în "From Dusk Till Dawn".
Până și șarpele era vrăjit. Cu siguranță, cel mai bun striptease cu vampiri din istorie.

03. Jessica Biel în "Powder Blue". Genul de secvență la care stai și te uiți cu gura căscată indiferent de sex sau orientare sexuală. Bravo fată!

02. Demi Moore în "Striptease". Ceea ce vă așteptați să fie pe locul întâi e aici pe locul al doilea pentru că pe primul loc avem ceva mai bun. Dar Demi Moore nu a fost și nici nu va fi vreodată de aruncat.

01. Vanessa Ferlito în "Death Proof".
Excelent! Nu se dezbracă, dar dansează bine de tot. Poate și din cauză că Tarantino (n.r. Quentin) știe să aleagă muzica cea mai bună pentru filmele lui.


Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai bune scene de striptease din filme – VIDEO

by realitatea   1 min
0