Tabu
CULTURE lifestyle

TOP 10 cele mai ciudate cupluri din lume

10. Douglas Maistre Breger da Silva și Claudia Pereira Rocha formează cel mai scund cuplu din lume. El are 90 de centimetri, iar ea 93.  Cei doi locuiesc în Brazilia.

09. Anna Haining Swan și Martin Van Buren Bates au fost cei mai înalți soț și soție care au trăit vreodată. Anna avea 2 metri și 28 de centimetri, iar Martin 2 metri și 19 centimetri. Cei doi s-au cunoscut după ce Anna a fost anagajă la circul unde Martin lucra deja și s-au căsătorit pe 17 iunie 1871. Preotul din fotografie avea 1 metru și 91 de centimetri.

08. În urmă cu mai bine de șaizeci de ani, Anna și Boris Kozlov au fost unul dintre cele mai fericite cupluri din lume. Se iubeau la nebunie, dar, din păcate, mariajul lor a durat doar trei zile pentru că Boris a plecat pe front. Când s-a întors nu a mai găsit nici urmă de Anna și familia ei pentru că aceștia fuseseră deportați de Stalin. În ciuda eforturilor supraomenești, Boris nu a reușit să o mai găsească. Cei doi s-au regăsit, din întâmplare, după 60 de ani, devenind astfel, soții care au stat cel mai mult despărțiti.

07. Eugene și Adeline Angelo se pot considera cel mai norocos cuplu din lume. În 1996 cei doi soți au câștigat la loto suma de 2 milioane și jumătate de dolari. Nimic neobișnuit până aici. În 2007, surpriză!, Eugene și Adeline au câștigat din nou, de data aceasta 5 milioane de dolari, cu aceleași numere!

06. Herbert și Zelmyra Fisher au intrat în cartea recordurilor deoarece sunt protagoniștii celei mai longevive căsnicii din istorie: 85 de ani. În 2009, Herbert avea 104 ani, iar Zelmyra 101. Cei doi s-au căsătorit pe 13 mai 1924.

05. Harry și Pepper sunt singurii pinguini din lume (din câte se știe…) care au format un cuplu homosexual. Cei doi s-au cuplat în 2003 spre surpriza tuturor angajaților de la grădina zoologică din San Francisco pentru că Pepper era extrem de introvertit la vremea respectivă. De-a lungul anilor, mai multe femele pinguin au încercat în zadar să atragă atenția celor doi. Harry și Pepper au adoptat un ou în 2008, iar puiul crescut de ei era cel mai mare din toată generația. Din nefericire, cei doi s-au despărțit în 2009 din cauze rămase neelucidate.

04. Fabien Pretou și Natalie Lucius sunt o apariție inedită oriunde merg. Cei doi se pot bucură de cea mai mare diferență de înălțime între doi soți. Fabien are 1,88, iar Natalie fix pe jumătate, adică 94 de centimetri. Cei doi soți locuiesc într-o casă în care toate utilitățile sunt făcute astfel încât Natalie să se poată folosi de ele.

03. Jayla Cooper și Jose Griggs sunt cei mai tineri soț și soție cu acte în regulă. Cei doi aveau 9, respectiv 7 ani, în momentul în care s-au căsătorit. Din păcate cei doi copii au o poveste extrem de tristă. Jayla a dorit să se căsătorească cu Jose pentru că amândoi aveau leucemie și urmau să moară la scurt timp. De altfel, ei s-au cunoscut la spital. Jayla a încetat din viață la doar două luni după nuntă.

02. Kelly Hildebrandt și Kelly Hildebrandt sunt singurii soți heterosexuali din lume care aveau exact același nume chiar și înainte de căsătorie. Kelly (fata) s-a gândit într-o zi să vadă dacă mai există cineva cu același nume pe facebook și așa a dat de Kelly (băiatul). Au intrat în vorba, s-au cunoscut, s-au plăcut și după cinci luni s-au căsătorit.

01. Ahmed Muhamed Dore s-a căsătorit pentru a șasea oară la 112 ani. Soția lui, Safia Abdulleh avea doar 17 ani în momentul respectiv. Între cei doi soți somalezi există cea mai mare diferență de vârstă cunoscută vreodată: 95 de ani. Ahmed a declarat că a trebuit să aștepte ca Safia să crescă până să o ceară de nevastă, iar faptul că ar putea să îi fie străstrăstrăbunic nu îl deranjează deloc.


FOTO:
oddee.com

ARTICOLE SIMILARE

Profesorul de științe care a investit 80% din salariu în elevii săi a primit un premiu de un milion de dolari

Andreea Damian

Chris Martin: “Voi cânta solo doar dacă mă părăsește Gwyneth”

realitatea

Vedetele de la Hollywood sunt împotriva rețelelor de socializare

realitatea

Jennifer Aniston este fascinată de mormoni

realitatea

Johnny Depp, cel mai sexi bărbat

realitatea

Drake cântă despre pericolele schimbărilor climatice, dar își ia avion de 185 mil. $

Andreea Damian

Scrie un comentariu