Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 cele mai detestate vedete în 2009

TOP 10 cele mai detestate vedete în 2009

10. Courtney Love s-a făcut constant de râs în anul care tocmai a trecut. După ce în prima jumătate a anului căzuse în boala Twitter-ului unde posta diverse bălării la adresa mai multor personalități, ea a ajuns să piardă în decembrie custodia propriei fiice pe care a făcut-o ulterior nebună.

09. În cazul lui Lindsay Lohan e destul de greu de spus dacă lume o urăște sau îi e milă de ea. Anul trecut Lindsay a avut o iubită lesbiană, vreo 6-7 internări pentru diverse dezintoxicări, vreo 10 depresii și căderi nervoase și alegeri nefericte ale filmelor în care a jucat. Iar dacă lumea o urăște este pentru că are atâtea posibilități în viață, dar preferă să-și bată joc de ele.

08. Pe John Mayer lumea l-a urât în 2009 pentru că s-a cuplat apoi s-a despărțit de Jennifer Aniston pe care o iubește toată lumea. Dar nu ăsta e motivul principal. Oamenii l-au urât pe Mayer în 2009 pentru că nu a admis că este homosexual, așa cum crede întreaga planetă.

07. Michael Lohan, tatăl lui Lindsay, a încercat să devină faimos în 2009. Nu prin forțe proprii, ci folosindu-se de imaginea fiicei lui.  Se implica agresiv în toate scandaluri și chiar și-a făcut cont pe Twitter de unde i-a scris și lui Lily Allen că are probleme cu alcoolul.

06. Lumea o urăște pe Lady GaGa pentru că este ciudată, cea mai ciudată de pe piață la ora actuală. De la hainele pe care le poartă până la lucrurile pe care le face, GaGa iese mereu din tipare. Ce e paradoxal la ea e faptul că nu puțini sunt cei care o urăsc, dar îi apreciază muzica. Mai greu e să te uiți la ea!

05. Nici Tila Tequila n-a scăpat nedetestată în 2009. Faimoasa prostituată a atras asupra ei ura lumii pentru că este egocentrică, manipulatoare și are impresia că toată lumea se învârte în jurul ei. Mai mult, s-a folosit în continuu de Twitter ca să mintă că e însărcinată sau că s-a logodit doar ca să atragă atenția.

04. Moarte lui Michael Jackson le-a readus aminte fanilor ce tată oribil a fost Joe Jackson. Bătăile aplicate lui Michael în copilărie și jignirile legate de aspectul fizic aduse acestuia au atras dezaprobarea fanilor din toată lumea. Unii chiar l-au acuzat că el ar fi vinovat de destinul tragic al megastarului. Ura a atins cote și mai mari în momentul în care Joe a declarat că i s-ar cuveni o parte din banii regelui pop.

03. Pentru Chris Brown anul 2009 va rămâne pentru totdeauna anul în care a bătut-o pe Rihanna, după care a rugat-o să nu spună la nimeni și a amenințat-o că va face publice fotografii care o vor compromite. Toată lumea l-a blamat atunci pe Brown, mai puțin Rihanna care parcă, parcă, i-ar mai fi dat o șansă.

02. 2009 a adus o schimbare majoră în viața lui Tiger Woods. Dacă până acum părea familistul convins, anul acesta întreaga planetă a aflat că, de fapt, este dependent de sex și a avut zeci de aventuri extraconjugale. Lumea îl urăște nu doar pentru că și-ar fi înșelat soția, ci pentru că toate produsele a căror imagine era, s-au vândut foarte bine tocmai imaginii lui de bărbat perfect.

01. În 2009 Kanye West a atras antipatia întregii lumi după ce la MTV Video Music Awards s-a urcat pe scenă și a întrerupt-o pe Taylor Swift care mulțumea pentru premiul primit pentru cel mai bun videoclip. Motivul lui West a fost că premiul îi fusese dat lui Swift pe nedrept, pentru că Beyonce îl merita. Deși ulterior și-a cerut scuze de o mie de ori, lumea nu l-a iertat.

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai detestate vedete în 2009

by realitatea   2 min
0