Home > Agenda > Top 10 cele mai fierbinti scene de dragoste din filme

Top 10 cele mai fierbinti scene de dragoste din filme

Filmele romantice sunt celebre pentru scenele pasionale dintre protagonisti, mai ales ca acest lucru face ca audientele sa creasca si sunt deliciul spectatorilor.

Iata top 10 pentru cele mai frumoase scene de dragoste din filme.

  1. Titanic – Jake si Rose

James Cameron a imbinat perfect o poveste de dragoste cu elemente de actiune si suspans . Chimia dintre cei doi actori din rolul principal este prezenta mai ales in timpul intalnirii din masina. Lansat in 1997, Titanic, intareste si mai mult iubirea interzisa dintre protagonisti prin acea scena incendiare de dragoste.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme1

  1. Cruel Intentions – Sebastian si Annette

Cand filmul a aparut in cinematografe, Reese Witherspoon si Ryan Philippe erau intr-o relatie si dincolo de camerele de filmat. Acest lucru a facut ca scenele sa fie mult mai pasionale, iar actorii sa faca relatia sa para reala si in film.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme2

  1. Secretary – Mr. Grey si Lee

Filmul lui Steven Shainberg, aparut in 2002, spune povestea unei tinere care se angajeaza ca secretara a unui avocat. Relatia lor devine tot mai intensa si provocatoare. Maggie Gyllenhaal si James Spader au realizat cea mai incendiara scena de sex din filme, iar povestea a fost vazuta ca una romantica si indrazneata.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme3

  1. Pretty Woman – Eduard si Vivian

Scena pianului dintre afaceristul Eduard si prostituata Vivian, este celebra in istoria comediilor romantice. Scenele de dragoste dintre cei doi sunt imbinate perfect cu actiunea, facandu-l unul din cele mai bune filme din anul 1990.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme4

  1. Original Sin – Luis si Julia

Calitatile actoricesti ale Angelinei Jolie sunt dezvaluite prin intermediul rolului sau de femeie seducatoare si frumoasa.  Impreuna cu Antonio Banderas, cei doi reusesc sa construiasca o relatie la limita, plina de adrenalina si tandrete.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme5

  1. A history of violence – Tom si Edie

Cele doua scene fierbinti din film, sunt exemplul pentru cum dragostea poate contura perfect povestea dintre parteneri. Momentele tandre de pe scari arata cum chimia dintre personaje conteaza cel mai mult pentru urmaritori.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme6

  1. The Notebook – Noah si Allie

The Notebook este unul din cele mai celebre filme romantice, produs dupa cartea lui Nicholas Sparks. Scena de dragoste dintre cei doi, venita exact dupa mult cunoscutul sarut in ploaie, face ca povestea dintre acestia sa iasa dincolo de ecrane.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme7

  1. Intimacy – Jay si Claire

Filmul surprinde povestea unui barbat care divorteaza de sotia lui si uita ceea ce inseamna dragostea. Se angajeaza intr-o relatie cu Clair, devenind doi straini care fac sex in fiecare zi de miercuri. Filmul seamana cu Friends with benefits, iar scenele de amor dintre cei doi sunt reale.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme8

  1. Woman in love – Paul si Connie

Este surprinsa povestea dintre o casnica si un vanzator de carte, francez. Cea mai fierbinte scena este cea in momentul in care Connie face amor cu iubitul ei in toaleta unui restaurant, in timp ce prietenele ei o asteapta la masa.

top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme9

  1. Brokeback Mountain – Jack si Ennis

Scena in care cei doi protagonisti se iubesc in mijlocul noptii, este considerata una romantica si pasionala, mai ales ca ambele personaje sunt barbati.  Momentul in care cei doi se apropie unul de celalalt, face ca drama romantica sa isi mentina caracterul afectiv in prim-plan, dincolo de faptul ca impart acelasi sex.

Top-10-cele-mai-fierbinti-scene-de-dragoste-din-filme10

Articole asemanatoare
Scene fierbinți cu LeAnn Rimes și amantul ei

Loading...

Comenteaza acest articol

Top 10 cele mai fierbinti scene de dragoste din filme

by realitatea   2 min
0