Home > Agenda > stiri > TOP 10 cele mai frumoase franțuzoaice

TOP 10 cele mai frumoase franțuzoaice

10.  Audrey Tatou își datorează notorietatea unui singur nume: Amelie. Dar fără acest film, nici francezii și nici restul lumii nu ar fi aflat cât de frumoasă și de talentată este ea.

FOTO: ameanu.com

09.  Despre Isabelle Adjani s-a spus că are cei mai frumoși ochi din câți a văzut vreodată Franța. Actrița a dovedit, însă, de-a lungul timpului că natura a înzestrat-o nu doar cu frumusețe, dar și cu talent și inteligență.

FOTO: kamerunscoop.files.wordpress.com

08. Cu alura ei de fetiță cuminte, dar ușor perversă, Alizee sucește minte după minte. Primul ei single, Lolita, o descrie cum nu se poate mai bine.

FOTO: ameanu.com

07. Dacă îi întrebi pe francezi ce cred ei despre Sophie Marceau îți vor răspunde așa: e frumoasă, elegantă, superbă, minunată, are o distincție unică și ne bucurăm că e franțuzoaică.

FOTO: ameanu.com

06. Frumusețea lui Mylene Jampanoi este atât de puternică încât a ajuns să influențeze moda. Mylene este muza lui Galliano, iar francezii mor de dragul ei chiar dacă nu e franțuzoaică 100%. Tatăl ei este chinez.

FOTO: imstars.aufeminin.com

05. De când a jucat în "La Mome", adică viața lui Edith Piaf, Marion Cotillard a fost declarată valoare națională de către francezi. Iar când a luat și Oscarul pentru rolul respectiv a devenit o valoare mondială a cinematografiei.

FOTO: ameanu.com

04. Emmanuelle Beart este o adevărată comoară națională a Franței. A jucat cu mare talent în peste 50 de filme, iar la cei 46 de ani ai săi arată la fel de bine ca atunci când era tănără.

FOTO: ameanu.com

03. Vanessa Paradis a fost, în urmă cu câțiva ani, căștigătoarea titlului de "femeia care apare cel mai des în fanteziile francezilor". Din nefericire pentru ei, doar Johnny Depp se poate bucura, efectiv, de farmecele ei. Iar el nici măcar nu e francez.

FOTO: ameanu.com

02. Devenită celebră după filmul "Dreamers" al lui Bertolucci, Eva Green a fost votată în repetate rânduri de către francezi ca fiind cea mai frumoasă conațională.

FOTO: ameanu.com

01. Catherine Deneuve
este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu doar de francezi, ci de întreaga planetă. Începând cu 1957, anul în care s-a apucat de actorie, actrița a frânt multe inimi cu o grație unică.

FOTO: image-service.be


Loading...

Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai frumoase franțuzoaice

by realitatea   1 min
1