Tabu
Image default
lifestyle

Top 10 cele mai reușite transformări din rândul celebrităților

Drew Barrymore
Blonda filantropistă este la fel de frumoasă fizic pe cât este și spiritul ei. De la rolul din E.T până la filmul de acțiune “Charlie’s Angeles”, Drew Barrymore și-a schimbat stilul, arătând din ce în ce mai tânară și mai naturală.

Christina Aguilera

Christina Aguilera poate că fost o “Dirty girl’ pe când era adolescentă, dar stilul și muzica ei au suferit transformari: au devenit mai interesante și mai elegante. Cântăreața, o dată cu nașterea copilului ei, a lăsat bluzițele cu buricul gol și fustele mini pentru haine mai stylish.

Geri Halliwell
Chiar dacă Victoria Beckham era denumită Posh, stilul lui Geri Haliwell a fost cel care atrăgea atenția. Poate și pentru că nu-și mai vopsește părul orange, dar Geri a devenit mai elegantă și mai britanică decât multe alte doamne.

Gwen Stefani

Ne-a câștigat inimile cu părul ei când bleu, când roz și de atunci, Gwen nu ne-a dezămăgit așteptările. De la stilul punk rock până la aparițiile ei divine de pe covorul roșu, Gwen și-a reinventat stilul. Cântăreața a reușit să lanseze chiar și o linie de haine și accesorii – L.A.M.B.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a fost cuplată cu unii dintre cei mai vânați bărbați din showbizz, iar stilul ei a variat de fiecare data. De la rap, la glam se pare că stilul care o prinde cel mai bine e cel din prezent. De când este căsătorită cu Marc Anthony și are 2 copii cu acesta, stilul ei a devenit unul mai feminin și mai cuminte, dar fără să-i lipsească glam-ul.

Halle Berry

Halle Berry și-a început cariera la concursurile de frumusețe, dar ea este mai mult decât o fată frumoasă. Abilitățile ei cameleonice i-au adus un Oscar și posibilitatea de a se juca cu cât mai multe stiluri. Oricum pe corpul acela de Bond Girl, arată bine orice.

Katie Holmes

Odată fata cuminte și timidă din Dawson’s Creek, Katie a devenit acum fata eleganta care lansează trenduri. Drumul parcurs de Katie a fost unul foarte rapid. Căsătoria și copilul cu Tom Cruise, prietenia cu Victoria Beckham i-au schimbat radical stilul. Acum Katie a devenit un fashion icon.

Nicole Richie

Nu a fost tot timpul ușor pentru Nicole să nu atragă criticile negative la adresa ei. Mai ales când era prietenă bună cu Paris și încercau să șocheze cu machiajul și vestimentația extravagantă. De când s-a așezat la casa ei, Nicole se pare că se înțelege mai bine cu designerii, reușind să atragă laude asupra alegerilor fashion.

Sarah Jessica Parker

De la “Square Pegs” la “Sex and the City’ , Sarah Jessica Parker s-a transformat sub ochii noștri. Acum devenită un style icon, actrița este cea care a fixat în vocabularul fashionistelor, nume precum Manolo Blahnik și Jimmy Choo.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson are numai 23 de ani, însă stilul ei voluptuos amintește de glamul anilor 50. Nu numai jocul ei actoricesc este unul matur ci și gustul vestimentar. Scarlett a devenit una dintre cele mai apreciate prezențe de pe covorul roșu.

Clic pe poze pentru o imagine mai bună

ARTICOLE SIMILARE

The power of dreams

realitatea

5 tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun pentru anul 2021

Tabu Tabu

Cătălin Măruță după săptămâna de miere din nou la muncă

realitatea

Cea mai SEXY imagine cu ANTONIA!

realitatea

Aceasta femeie SEXY a slabit 63 de kg. NU o sa crezi cum arata inainte!

Agentia 23 a atras clientul anului: Rosia Montana Gold Corporation

realitatea

Scrie un comentariu