Home > Sex-Relatii > TOP 10 cele mai scumpe jucării sexuale

TOP 10 cele mai scumpe jucării sexuale

În cazul în care viaţa dumneavoastră sexuală stagnează, puteţi reîmpropăta atmosfera din dormitor cu o serie de jucării sexuale de lux. Să sperăm că rezultatele sunt pe măsura preţurilor.

Cătuşele placate cu aur de 24 de jarate nu sunt prea ieftine. Un astfel de accesoriu costă 350 dolari.

Perle anale. Este mai mult decât evident la ce folosesc ele. Preţul nu este deloc unul mic, însă. 430 dolari.

Dacă fetişurile dumneavoastră se mişcă în zona zoofiliei puteţi, pentru 450 dolari, să achiziţionaţi o mască sexuală care vă va transforma partenerul într-un animal.

Există un aparat destinat masajului prostatei placat în întregime cu aur de 18 karate. Costul acestuia este de 990 dolari.

Oglinda pentru masturbat. Costă 1.598 dolari şi are un mic suport care îl ajută pe utilizator să o îndrepte spre zonele intime.

Ciocanul fermecat poate fi achiziţionat pentru suma de 2.000 dolari. Scopul acestuia este unul destul de precis: penetrare la orice oră din zi şi din noapte.

Băţul de argint şi lemn de cireş. Este o unealtă destinată celor cărora le place să fie bătuţi la fund. Preţul este, probabil, pe măsura plăcerii:3.066 dolari.

Unul dintre cele mai scumpe vibratoare din lume este placat cu platină şi încrustat cu 28 de diamante. Preţul este pe măsură, 3.250dolari.

Una dintre cele mai scumpe jucării sexuale aflate pe piaţă este butt plug-ul (dildo anal) din argint cu coadă de cal. Preţul acestei jucărioare este de 3.475 dolari.

Gâdilătorul de aur. Este făcut din aur de 18 karate şi pene de marabu. Costă 4.506 dolari.

FOTO: cracked.comComenteaza acest articol

TOP 10 cele mai scumpe jucării sexuale

by realitatea   1 min
0