Tabu
Image default
lifestyle

Top 10 cele mai scumpe obiecte

1. Barbie. Cea mai scumpă păpușă de gen a fost adusă pe lume în colaborare cu DeBeers. Goală, arată ca oricare altă Barbie, dar îmbracată cu ținuta ei de seară bătută cu 160 de diamante și accesorizată cu mini-bijuteriile ei din aur alb costă 85.000 de dolari. Așa că puteți lejer alege între ea și un apartament în drumul Taberei.

2. Bikini. Adică sutien mic cu chilot tanga mic. Creat de Susan Rosen în cârdașie cu Steinmetz Diamonds costumul de plajă costă, sec, 30 de milioane de dolari pentru că este încrustat cu diamante perfecte, cică, de cam 150 de carate, plus un diamant în formă de pară, el singur de 51 de carate, plus un smarald de 30 de carate, plus două diamante rotunde de 15 carate fiecare, plus alte două diamante pere mai mici de 8 carate bucata. Așa că dacă vreți să mergeți la plajă îmbrăcată cu coroana Marii Britanii, n-aveți decât, dar sigur lasă urme solare.

3. Sutien. Merge de asortat cu bikini de mai sus, dar costă doar 15 milioane de dolari pentru că n-are diamante și rubine foarte prețioase, dar are multe! 1300. Åži nu e push-up!

4. Brânză. Pentru doamnele care țin la siluetă și vor să poarte lenjerii de milioane există și o brânză pe măsură. Aceasta este facută din lapte de elancă (femininul de la elan) de către o doamnă, Ulla, în Suedia și costă cam 500 de dolari pe pound(care măsoară mai puțin de juma de kil).

5. Produs cosmetic. Se numește Revive Intensite Volumizing Serum și costă peste 2.000 de dolari pe suta de grame. Ce face el? Folosit cu regularitate, regenerează celulele moarte ale pielii într-un timp de 8 ori mai rapid decât s-ar regenera ele natural. La câtă piele are un om, cu 40 de mii de dolari eu zic ca rezolvați problemele.

6. Rochie. Åžtiu că nu vă așteptați, dar e cu diamante. Cu 3000 de diamante chiar. A fost purtată de Samantha Mumba la premiera Spiderman II, iar diamantele erau cusute sub forma unei pânze de păianjăn. Prețul e, oricum, mic față de lenjeriile de mai sus, 5 milioane de dolari.

7. Ojă. Este vorba despre “I Do”. Vopseaua în sine, cumpărată, în mod normal costă doar 250 de dolari, d’oh, dar prima ediție, îmbuteliată în sticluțe platinate a dus prețul la 55 de mii de dolari sticluța. Să nu te zgârii pe ochi?

8. Parfum. Cel mai scump parfum din lume a fost achiziționat de o mare doamnă a muzicii internaționale, Sir Elton John, la prețul modic de 250 de mii de coco. Odorizantul poartă marca Clive Christian No. 1, iar sticla a fost în formă de pian!

9. Geantă. Fendi B manufacturată din crocodil negru(vosit probabil) și lucios costă 27.700 dolari și se vinde doar femeilor cărora le mai rămân bani de pus în ea.

10. Pantofi. Cu diamante, desigur! Costă 2 milioane de dolari, au fost creați de Stuart Weitzman și se numesc Cinderella Slippers(adică șlapii Cenușăresei). Au 565 de diamante și au fost purtați de Alison Krauss la Oscarurile din 2004.

ARTICOLE SIMILARE

Demi Moore, internată de urgenţă

realitatea

Beyonce își etalează noul inel de căsătorie

realitatea

TUR DE NOAPTE: cum se vinde SEXUL RESPONSABIL

realitatea

Ce se întâmplă la UPC?

realitatea

Antonia face declaraţii uluitoare despre căsnicia ei!

Andreea Berecleanu, imaginea ELLE Prét-à-Porter în România

realitatea

Scrie un comentariu