Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 căsnicii scurte la Hollywood

TOP 10 căsnicii scurte la Hollywood

Istoria ne-a învăţat că, pentru vedetele de la Hollywood, mariajul nu este deloc o treabă prea sacră. Vedetele de top se căsătoresc şi divorţează cât ai zice peşte, iar prospăt anunţatul divorţ al lui Kim Kardashian ne arată că tradiţia căsniciilor scurte încă se păstrează în cetatea filmului.

10. Julia Roberts s-a căsătorit fulgerător cu Lyle Lovett după o relație de doar trei săptămâni. Căsnicia a fost ceva mai lungă și a ajuns la 21 de luni după care s-a terminat cu un divorţ amiabil, cei doi rămânând prieteni. Oricum, Lyle se poate considera norocos, dacă ne gândim la Kiefer Sutherland. Julia a anulat nunta cu acesta cu doar trei zile înainte de eveniment.

09. Jennifer Lopez spunea că partenerii ei sunt tot timpul extrem de frustrați de faptul că ea câştigă mult mai mulţi bani decât ei. Asta nu l-a deranjat însă şi pe Cris Judd care a fost căsătorit cu diva timp de 7 luni până în momentul în care ea a început să se afişeze în public cu noul ei iubit, Ben Affleck. Jen era cât pe ce să se mărite şi cu Ben, dar au anulat nunta cu câteva ore înainte de ceremonie. Au dat vina pe jurnalişti.

08. Pamela Anderson spune despre ea că pur şi simplu îi devorează pe bărbaţii pe care îi iubeşte. Pe Kid Rock l-a terminat relativ repede, de-a lungul unui mariaj care a durat 5 luni fericite.

07. După căteva relații cu Jim Carey și Jack White, Renee Zellweger s-a măritat cu interpretul de muzică country, Kenny Chesney. Mariajul lor a durat 4 luni, după care a fost anulat. Kenny şi-a exprimat suferinţa într-unul din cântecele lui, Mai bine rămâi o amintire. Renee nu s-a arătat prea plină de regrete, ba chiar s-a spus despre ea că s-ar fi combinat cu Paul McCartney imediat după anulare.

06. Nicolas Cage este un mare fan Elvis şi colecționează o grămadă de lucruri care au legătură cu Regele. Dar la un moment dat a mers prea departe şi s-a însurat cu fiica acestuia, Lisa Marie. Mariajul a ținut 4 luni, iar din citatul următor, spus chiar de Lisa, veţi înțelege de ce: “Uitați-vă câți bani cheltuieşte Ben Affleck pentru J. Lo… Când Nic deschide portofelul, zboară moliile!” Dar unde dragoste nu e, nimic nu e!

05. Kim Kardashian şi Kris Humphries. Cei doi au fost căsătoriţi 72 de zile, iar mariajul lor a aluat sfârşit din cauza faptului că cei doi nu au putut cădea de acord asupra locului în care urmau să trăiască. Divorţul a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că cei doi îşi mediatizau dragostea în continuu prin prisma reality show-ului ai cărui protagonişti sunt mebrii familiei Kardashian.

04. Prima căsnicie a lui Drew Barrymore, cea cu un patron de bar din Ţara Galilor a durat 4 săptămăni. Frugala căsnicie s-a derulat în 1994, moment în care Drew avea doar 16 ani.

03. Lui Carmen Electra îi plac bărbaţii puternici care o trântesc la pământ după care fac ce vor cu ea. Aşa a declarat Carmen. Dennis Rodman a făcut ce-a vrut cu ea timp de 9 zile, atât cât a durat casnicia celor doi. Ei s-au căsătorit în stare de ebrietate în Las Vegas, iar căsătoria a fost anulată. Păcat pentru Carmen, pentru că următoarea soţie a lui Rodman l-a acuzat de violență domestică.

02. Dennis Hopper a avut şi căsnicii mai fericite decât cea de acum în care și-a amenințat soția cu moartea. În 1970 el a fost însurat timp de 8 zile cu membra trupei The Mamas and the Papas, Michelle Phillips. Ea a declarat că au fost cele mai fericite 8 zile din viața ei.

01. Britney Spears a ajuns de multe ori pe prima pagină a ziarelor de scandal, iar cel mai de seamă a fost momentul căsniciei ei cu Jason Alexander, unul dintre cei mai buni prieteni. Iar momentul e mult spus! Mariajul lui Britney a durat 55 de ore. Spears a declarat că nunta, efectuată în Las Vegas, a fost cea mai mare greşeală a vieții ei.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
TOP 10 cele mai zgarcite vedete de la Hollywood
TOP 10 cele mai tari PACALELI de 1 APRILIE!
Top 10 Cele mai amuzante si ciudăţele pisicute / FOTO incredibile!

1 Response

  1. Pingback : TOP 10 căsnicii scurte la Hollywood | Elodia

Comenteaza acest articol

TOP 10 căsnicii scurte la Hollywood

by realitatea   2 min
1