Home > Slider > TOP 10 cele mai tari case de vedete

TOP 10 cele mai tari case de vedete

Cand vine vorba de case, vedetele sunt cele mai extravagante. Asa ca v-am pregatit un top cu cele mai tari case de vedete!

10. Jennifer Lopez si Marc Anthony traiau pe picior mare intr-o vila de 10 milioane de dolari din Hidden Hills, California. Cele doua vedete aveau 9 dormitoare, 12 bai, piscina, teren de tenis, un cinema cu 20 de locuri, studio de înregistrari si o crama.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete1

Foto: http://www.zimbio.com

09. Beyonce a dat un tun imobiliar si toata lumea se intreaba cum. A platit doar 500.000 de dolari pe o vila la malul oceanului, in Miami, iar gurile rele, dar cunoscatoare, spun ca doar piscina din fața casei costa cam 200.000 de dolari.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete2

Foto: http://wikimapia.org

08. In 1993, P. Diddy (desi in 1993 il chema Puff) si-a cumparat o casa de-a murit tot Miami-ul de ciuda. A dat pe ea 14,5 milioane de dolari, dar a meritat. Doar casa are peste 1.800 de metri patrati. 9 dormitoare, 12 bai, piscina si un doc pentru ambarcatiunile personale.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete3

Foto: http://www.celebritydetective.com

07. Nimeni nu poate estima cat costa casa lui Bill Gates. Aceasta are un sistem computerizat unic in lume. Fiecare vizitator capata automat un cod, iar atunci cand intra intr-o camera sistemul regadeste temperatura, lumina si muzica in functie de preferintele persoanei respective.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete4

Foto: http://proprogramming.org

06. Brad Pitt si Jennifer Aniston si-au cumparat, pe cand erau impreuna, o proprietate pe care au renovat-o in asa hal incat valoarea ei crescuse de vreo 7 ori in momentul in care cei doi s-au despartit. Adica 28 de milioane de dolari. Cei doi si-au construit in curte chiar si un centru spa unde puteau sa se relaxeze ori de cate ori aveau nevoie.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete5

Foto: http://www.zimbio.com

05. Despre casa lui Oprah Winfrey s-au scris mii de pagini. Ea a vazut-o din avion, iar dupa cateva zile a cumparat-o pentru 50 de milioane de dolari, un pret considerat exagerat de toata lumea. Marele avantaj al locuinței este ca are vedere si la mare si la munte.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete6

Foto: http://www.dailymail.co.uk

 04. Toate vedetele de la Hollywood il invidiaza pe George Clooney pentru casa pe care si-a cumparat-o pe malul Lacului Como din Italia. Ca sa le mai domoleasca invidia, George organizeaza des petreceri unde invita pe toata lumea. Casa are 25 de camere, un cinema in aer liber si o piscina imensa.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete7

Foto: http://www.made-in-italy.com

03. In 2004 Jerry Seinfeld a cumparat o supercasa de la Billy Joel pentru care a platit 32 de milioane de dolari. De fapt, este vorba despre o proprietate cu 3 case, 24 de camere, 13 bai, 13 șeminee, o sala de antrenament, o piscina exterioara si una interioara, o bucatarie specializata gourmet, teren de tenis, pista de bowlling, cabana pentru invitati si o camera de ascultat muzica.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete8

Foto: http://www.eonline.com

02. Madonna nu e foarte chibzuita atunci cand vine vorba de case. Pe langa cele 6 pe care le avea in Anglia, ea si-a cumparat de curand un bloc intreg in New York pentru care a platit nu mai putin de 40 de milioane de dolari. In zona buna, evident. Acolo ea se bucura de 13 dormitoare, 14 bai, 9 șeminee si o gradina personala de 300 de metri patrati.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete9

Foto: http://www.urbansplatter.com

01. Despre Will si Jada Smith putem spune ca traiesc in opulenta maxima. Desi nu ne-am fi asteptat. Casa lor, care este mai degraba un mic oras, are 120 de camere si a costat tot atatea milioane de dolari. Are 5 piscine, un lac privat, sase terenuri de tenis, 38 de dormitoare si o plasma cu diagonala de aproape 18 metri!!! In garajul celor doi se regasesc masini in valoare de 50 de milioane de dolari, in portul lor sunt ambarcatiuni care costa 100 de milioane, iar pretul elicoperelor din heliport este de 200 de milioane de dolari.

TOP-10-cele-mai-tari-case-de-vedete10

FOTO: http://www.thefrisky.com


2 Responses

Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai tari case de vedete

by realitatea   2 min
2