Home > Sex-Relatii > TOP 10 cele mai tari scene de sex între femei din istoria cinematografiei – VIDEO

TOP 10 cele mai tari scene de sex între femei din istoria cinematografiei – VIDEO

10. Jessica Pare și Piper Perabo nu sunt două actrițe prea cunoscute pe meleagurile mele. Prin America, însă, ele au făcut mare vâlvă cu scena din "Lost and Delirious".

09. "The Monkey Mask" este un film polițist de care nu a auzit foarte multă lume, dar pe care toată lumea care l-a văzut și-l amintește datorită scenelor fierbinți dintre Susie Porter și Kelly McGillis.

08. Filmul "Head In the Clouds" a avut două mari calități în ciuda faptului că a fost un eșec total de casă. Prestația lui Charlize Theron a fost ridicată în slăvi de critici, ar fi prima calitate. A doua… e dobândită prin prisma faptului că Charlize și Penelope Cruz devin extrem de intime la un moment dat și nu ai des ocazia să vezi două frumuseți celebre sărutându-se.

07. Scena dintre Jennifer Tilly și Gina Gershon din "Bound" nu ajunge nicio secundă la nuditate maximă. Cu toate acestea este considerată de milioane de oameni extrem de sexy și excitantă.

06. Despre "Desert Hearts" mai toată lumea a spus că este cel mai bun film cu lesbiene care s-a făcut vreodată. Scenele fierbinți dintre Helen Shaver și Patricia Charbonneau au fost și ele ridicate în slăvi pentru senzualitatea maximă și erotismul dus la extrem.

05. Dacă despre Juliette Binoche putem spune că emană sexualitate în orice situație s-ar afla, când vine vorba despre Lena Olin o vedem mai degrabă în roluri decente. Scena sexuală dintre cele două actrițe din "The Unbearable Lightness of Being" este, prin urmare, cu atât mai controversată.

04. Acum vom vorbi despre o secvență excepțională și extrem de celebră. "Cruel Intentions" va rămâne în istorie prin erotismul de mare clasă, iar sărutul dintre Selma Blair și Sarah Michelle Gellar a lăsat milioane de spectatori cu gura căscată.

03. Anne Heche este o lesbiană declarată, iar Joan Chen a mărturisit de câteva ori că nu se dedică din punct de vedere sexual doar bărbaților așa că secvența de sex dintre ele din "Wild Side" ar fi trebuit să fie hot! Este mai mult de atât, este absolut fabuloasă!

02. Susan Sarandon și Catherine Deneuve sunt protagonistele uneia dintre cele mai cunoscute scene de sex între două femei din toată istoria cinematografului. Cele două actrițe au avut ocazia să "facă sex" în "The Hunger". Ceea ce nu știau ele la momentul respectiv a fost faptul că amândouă urmau să devină două dintre cele mai faimoase persoane din lume.

01. Despre scenele de sex dintre Angelina Jolie și Elizabeth Mitchell din "Gia" s-au scris zeci de pagini după ce Angelina a devenit cea mai cunoscută actriță din lume. Sexul, în sine, ar fi fost la fel de fierbinte și dacă Angelina ar fi rămas o anonimă.


Comenteaza acest articol

TOP 10 cele mai tari scene de sex între femei din istoria cinematografiei – VIDEO

by realitatea   2 min
0