Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 cele mai urâte celebrități

10. Frumusețea nu este cu siguranță un atu al lui Tori Spelling. Este foarte probabil ca Tori să nu fi primit niciun rol la Hollywood dacă tatăl ei nu ar fi fost unul dintre cei mai mari producători din capitala cinematografiei.

09. Nu greutatea o face pe Kelly Osbourne să fie urătă, ci fața! Expresia care exprimă doar dezgust a devenit un fel de emblemă pentru fiica lui Ozzie. Pe lângă asta ea a demonstrat de nenumărate ori cât este de nesuferită și ce fițe de copil de bani gata are în cap.

08. Lyle Lovett nu a fost și nu va fi niciodată un bărbat atrăgător. În ciuda acestui fapt, urâțenia nu l-a împiedicat niciodată să se combine cu frumuseți de la Hollywood, inclusiv Julia Roberts. Poate talentul lui de cântăreț are un farmec căruia femeile nu-i pot rezista.

07. Amy Winehouse a șocat mereu prin aspectul ei dezordonat. Pe lângă faptul că are câțiva dinți lipsă, defect pe care nu prea pare că are de gând să-l corecteze, cântăreața are mai multe tatuaje cu femei goale, sâni căzuți și picioare extrem de slabe de pe care nu lipsește celulita. În plus, se machieză extrem de strident, iar consumul excesiv de droguri și alcool de care se jură zilnic că se lasă, o face să pară și mai jalnică.

06. O fi el un magnet pentru tinerele pițipoance, dar nu din cauza frumuseții. Despre Ronaldinho s-a spus, în schimb, că ar fi un magician nu doar pe terenul de fotbal, ci și în pat. Dar cum Dumnezeu nu ți le dă pe toate superstarul brazilian este nevoit să trăiască fără bucuria frumuseții fizice.

05. Steven Tyler este posesorul uneia dintre cele mai frumoase fiice din lume, dar cu siguranță aceasta nu a moștenit frumusețea de la tatăl ei. Steven arată de cele mai multe ori ca un mort, dar asta nu-l împiedică să fie o lengendă vie și să aibe un succes imens la femei.

04. Moda și frumusețea și-au dat mâna într-o singură persoană și anume Donatella Versace. Orice haute couture și-ar pune pe ea, orice bijuterii de mii de euro ar purta, Donatella nu va reuși niciodată să estompeze urâțenia obținută gratis de la mama natură.

03. Pe Iggy PopI nu l-a urâțit doar natura, ci și comportamentul. Pe lângă figura bolnav-cadaverică, Iggy mai obișnuiește în timpul concertelor live să se dezbrace complet, să se frece cu carne macră pe piept sau să se taie cu cioburi de sticlă.

02. Shane MacGowan este urât efectiv. Îi lipsesc dinți, are cearcăne cât China, umblă nebierbărit și cu părul anormal de nespălat. Aproape nu te poți uita la el. În ciuda acestui fapt are o gramadă de fani în toată lumea, dar asta pentru că este considerat unul dintre cei mai talentați compozitori și poeți ai ultimilor 30 de ani.

01. Marilyn Manson
are o "calitate" pe care puțini oameni o au. Te sperie fără niciun efort. Aspectul lui nu are nimic de-a face cu cel al unui om obișnuit. Are un ochi albastru și unul căprui, buzele date cu roșu puternic sau negru și obișnuiește să poarte un fond de ten alb ca varul. Nu se știe ce-o fi în capul lui, dar e evident ce e în afara acestuia! 

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga, topless pentru revista V

realitatea

TREI ANI de la sinuciderea Madalinei Manole / Ce s-a intamplat la mormantul artistei

Christina Aguilera a câștigat 1 milion de dolari în noaptea de Halloween

realitatea

Carey Mulligan a fost confundată cu o prostituată

realitatea

Fergie: “Sunt bisexuală”

realitatea

Drumul lui Dragoș

realitatea

Scrie un comentariu