Tabu
Image default
lifestyle

Top 10 celebrități cu forme naturale

Hollywood-ul s-a împânzit de celebrități care reneagă formele voluptoase. În schimb, mai există încă, unele vedete care se mândresc cu formele și curbele lor naturale. Iată câteva dintre ele:

1.Salma Hayek
Salma este superbă, cu toate acestea ea se comportă și arată ca orice femeie căreia nu îi este rușine cu formele ei naturale. Chiar și după sarcină actrița a reușit să arate superb. Formele ei și încrederea pe care o afișează, fac din ea una dijntre cele mai sexi actrițe de la Hollywood.

2.Scarlett Johansson
E tânără, frumoasă și nu-i e frică să-și afișeze ceea ce i-a dat Dumnezeu. Declarată una dintre cele mai senzuale actrișe, Scarlett încorporează tot ceea cețși dorește un bărbat – buze mari, decolteu generos și un fund pe măsură.

3.Reese Witherspoon
Niciodată nu prea i-a păsat de părearea tabloidelor. Reese, mamă a doi copii se menține în formă nu prin înfometare, ci prin mult sport.

4.Jennifer Garner
Chiar dacă nu are un decolteu precum Salma sau Scarlett, Jennifer a fost dintotdeauna o persoană care și-a menținut greutatea. Mult sport pentru Jennifer înseamnă și o siluetă de invidiat, dar și un stil de viață sănătos.

5.Jessica Alba
Cu fața ei de păpușă, Jessica a reușit să atragă atenția regizorilor și admirașias fanilor. Actrița a decklarat că nu se abșine de la nici un fel de mâncare, în aschimb îi place să înoate și mai nou să aibă grijă de fetița ei.

6.Jennifer Lopez
J.Lo a fost cea care s-a mândrit că poate așeza o tavă cu cești de cafea pe fundul ei. Noi îi zicem sățl folosească mai mult pentru dans, pentru că un așa fund e păcat să nu fie scos în lume.

7. Beyonce
Cântăreața n-a aplecat niciodată urechea la bârfele conform cărora ar fi prea grasă. Ba chiar, Beyonce a fost votată drept una dintre cele mai sexi dive.

8.Jessica Simpson
Cu toate că acum câțiva ani, s-ar fi zvonit că este anorexică, Jessica și-a revenit și nu-i pasă de bârfe.De curând, cântăreața și-a afișat formele voluptoase într-o pereche de pantaloni scurți, mândră de formele ei.

9.Rachel McAdams
Cu o față delicioasă și picioare pe măsură, Rachel nu se dezice de la formele ei și se afișează mereu în rochițe scurte.

10.Jessica Biel
Îl are pe Justin Timberlake, are un corp sculpat parcă..așa că ce ar mai fi de adăugat?!


(clic pe fiecare poza pentru a o vedea in intregime)

ARTICOLE SIMILARE

Must see: Valletta

realitatea

Diana Dumitrescu s-a ingrasat 8 kilograme în 3 luni

Amy Winehouse, ținta teroriștilor

realitatea

DOLIU pentru Celia! Iata prin ce tragedie trece cantareata!

Modificari in cariera Iuliei Vantur! Ce “păţeşte” vedeta pentru că e în India

Christian Slater vrea să o ajute pe Lindsay Lohan să scape de patima drogurilor

realitatea

Scrie un comentariu