Tabu
lifestyle

TOP 10 celebrițăți posesoare de câini

10. Este foarte posibil ca Blake Lively să nu reușească, încă, să ajungă în vreun alt top ten al celebrităților. În schimb, câinele ei, un Maltipoo pe nume Penny, este ATÂT de drăguț încât nu putea lipsi din acest top.

09. Charlize Theron este, probabil, foarte fericită cu viața de vedetă pe care o are. Din câte se vede, ea vrea să le transmită același sentiment și câinilor ei practicând sportul lor preferat: fetching pe plajă.

08. Este evident că familia lui Naomi Watts are și doi mebri patrupezi. Diva își ia câinii cu ea peste tot, chiar dacă asta înseamnă un plus de efort.

07. Lindsay Lohan și Samantha Ronson iubesc același bărbat! Åžtirea ar fi fost cu siguranță pe prima pagină a tutror tabloidelor, dacă nu ar fi fost vorba despre câinele lor.

06. Povestea lui Orlando Bloom și al câinelui său, Sidi, nu este una obișnuită. Orlando l-a adoptat în 2004 în Maroc unde era abandonat și din câte se vede, Sidi s-a acomodat de minune la New York.

05. Justin Timberlake nu-și plimbă câinii, ci și-i aleargă. Astfel, Buckley, Brennan și Billy fac exerciții zilnice, motiv din care sunt în aceeași formă excelentă ca și cântărețul.

04. Nu-mi dau seama dacă patrupedul lui Paris Hilton e posh sau doar speriat. Cert e că Paris e foarte încântată.

03. Cred că e clar pentru toată lumea de ce câinele lui Mariah Carey e atât de curat! Pentru că nu merge pe jos! Rasa: alb orbitor.

02. Fergie are doi teckeli foarte simpatici. Din păcate pentru ea, mărimea delicată a acestora o face să pară și mai plinuță decât este.

01. Sandra Bullock este, 100%, cea mai bună și iubitoare mamă de câini pentru că ea îi iubește așa cum sunt. Poppy are doar trei picioare încă de la adopție, iar Ruby doar două în urma unui accident rutier.

BONUS. Regina Marii Britanii, pe numele ei de botez Elisabeta a doua, este renumită pentru afecțiunea nemărginită pe care le-o poartă câinilor ei, în marea lor majoritate Pembroke Welsh Corgi.

ARTICOLE SIMILARE

Directorul de marketing al World Trade Center Bucharest mizează pe târgurile de nișă

realitatea

Mihaela Radulescu, aparitie horror!

Mentalistul Cristian Gog si-a batut un cui in nas. Nasul nu s-a suparat!

Uite cât de bine arată mama Valentinei Pelinel, Georgeta!

TOP 10 Vedete cu cel mai frumos DECOLTEU!

realitatea

Lady GaGa cheltuiește mii de dolari ca să scape de fantome

realitatea

Scrie un comentariu