Home > Agenda > stiri > TOP 10 câștiguri la loto care s-au transformat în tragedii

TOP 10 câștiguri la loto care s-au transformat în tragedii

10. Înainte de 1989, viața lui Willie Hurt din Michigan era relativ perfectă. Avea o soție, o familie și totul era în limitele normalității. Apoi a câștigat 3,1 milioane la loto, iar în următorii doi ani totul s-a dus de râpă. Åži-a pierdut soția și copiii, iar banii s-au terminat în urma unui proces de divorț scandalos și din cauza consumului excesiv de cocaină.

09. În 1993 Suzanne Mullins din Virginia a câștigat 4,2 milioane de dolari. Åži a cheltuit fără să se gândească la taxe și impozite astfel încât în 2004 nu numai că nu mai avea niciun ban pus deoparte, dar avea datorii la stat de peste 150 de mii de dolari. Ea justifică această situație pein faptul că a plătit spitalizarea filui ei cu un milion de dolari pentru că acesta nu avea asigurare medicală. Stupid!

08. Evelyn Adams din New Jersey a câștigat de două ori la loterie în 1985 și 1986! În total aprope 5 milioane și jumătate de doalri. Cu toate acestea în 2005 ea trăia într-o rulotă după ce dăduse bani la toată lumea sau jucase sume importante la jocurile de noroc.

07.
Alex și Rhoda Toth au fost unul dintre cele mai fericite cupluri de pe pământ în 1990. În anul respectiv ei au câștigat 13 milioane de dolari de care, evident, s-a ales tot praful. În 2006 nu mai aveau nici curent electric, cuplul era acuzat de evaziune fiscală, iar Rhoda a fost condamnată la doi ani de închisoare și a primit o amendă de 1,1 milioane de dolari pentru că a mințit autoritățile că nu se poate prezenta la proces din cauza infirmității. A fost, însă, filmată mergând nestingherită prin curte.

06.
Povestea lui William Post poate fi, cu ușurință, sursă de inspirație pentru un scenariu de film. Mama lui a murit când el avea 8 ani, tatăl l-a trimis la orfelinat, iar apoi a devenit un hoinar pe străzile Americii. Până în 1988 când a câștigat 16,2 milioane de dolari la loto. Sumă aparent insuficientă pentru Post care în câteva luni a devenit falit după ce cheltuise toți banii pe case, mașini, bărci și un avion. A murit sărac și spunând că era mult mai fericit înainte de neașteptatul câștig.

05. Nici măcar faptele bune nu îți țin banii în buzunar. În 1993, Janite Lee a câștigat 18 milioane de dolari la loterie și a început imediat să doneze pentru programe educaționale, servicii comunitare și organizații politice. Deși ea spune că a fost cumpătată, în 2001 s-a declarat falimentară, având doar 700 de dolari în buzunar.

04. Jeffrey Dampier din Illinois a câștigat o sumă imensă în 1986: 20 de milioane de dolari. Nu i-a ținut pe toți pentru el, ci le-a cumpărat cadouri scumpe tutror rudelor și prietenilor. Cu toate astea a stârnit invidia cumnatei lui care, împreună cu iubitul ei, l-a răpit pe Jeffrey și l-a ucis pentru că ea nu credea că el merita acei bani.

03. Billie Bob Harrell Jr. a fost toată viața lui un om extrem de credincios. Nu știm pentru ce se ruga el, cert e că în 1997 a câștigat 31 de milioane de dolari la loteria din Texas. A dat bani la prieteni, la rude și bisericii, iar 20 de luni mai târziu s-a sinucis pentru că cele 31 de milioane se terminaseră, iar el era plin de datorii.

02. În 2005 norocul a venit cu carul peste Ralph Stebbins. El a câștigat nu mai puțin de 208 milioane de dolari. S-a hotărât, împreună cu soția, să cumpere o fermă unde să trăiască liniștiți până la adânci bătrâneți. Nu i-a ieșit pentru că banii i-au luat mințile și a încercat să-l omoare pe iubitul fiicei sale deși până atunci fusese o fire calmă. A murit de atac de cord înainte de a primi sentința.

01.
Crăciunul din 2002 a fost cea mai fericită zi din viața lui Jack Whittaker. Moș Crăciun i-a adus acestuia 315 milioane de dolari de la loterie. Apoi au început necazurile. Mai întâi, Jack a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului. Apoi hoții i-au furat jumătate de milion din mașină. Apoi nepoata lui a murit din cauza unei supradoze, după care și fiica lui a murit, aparent, din aceeași cauză.

Articole asemanatoare
TOP 10 cele mai tari PACALELI de 1 APRILIE!
Top 10 Cele mai amuzante si ciudăţele pisicute / FOTO incredibile!
TOP 10 fetișuri ciudate
TOP 10 căsnicii scurte la Hollywood

Comenteaza acest articol

TOP 10 câștiguri la loto care s-au transformat în tragedii

by realitatea   3 min
0