Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 cupluri de vedete

TOP 10 cupluri de vedete

10. Milo Ventimiglia și Hayden Panattiere sunt doi dintre eroii cei mai iubiți ai serialului Heroes. În film, ea este cam nemuritoare, iar el poate face cam orice. În viața de zi cu zi a anului 2007 cei doi s-au îndrăgostit unul de celălat și au format unul dintre cuplurile cele mai vânate de paparazzi. S-au despărțit în 2009, dar gurile rele spun că încă mai petrec din când în când câte o noapte împreună de dragul vremurilor de altă dată.

09. Courteney Cox și David Arquette au la activ aproape 15 ani de căsnicie. S-au căsătorit pe vremea când Courteney era tot timpul pe prima pagină a ziarelor fiind unul din starurile din Friends. De altfel, colegii din serial i-au și făcut un cadou unic. Episodul difuzat în săptămâna nunții avea pe generic atașat numele Arquette la numele tuturor starurilor din serial. Adică Jennifer Aniston Arquette, Matthew Perry Arquette, etc…

08. Asta e pentru nostalgici. Elizabeth Taylor a avut atât de mulți soți încât ajunsese să aibă mai multe nume decât Scarlett O’Hara Hamilton Kennedy Butler. Taylor a avut șapte soți diferiți și opt mariaje, celebritatea din viața ei fiind Richard Burton cu care actrița a fost căsătorită de  două ori. Prima dată între 1964 și 1974 și a doua oară între 1975 și 1976.

07. Kate Hudson și Owen Wilson
au devenit un cuplu în 2006 în timp ce filmau pentru You, Me and Dupree. S-au iubit și jurau că sunt făcuți unul pentru celălalt din toate punctele de vedere, oricare ar fi fost ele. Cei doi s-au despărțit în vara anului următor, dar cam la fiecare trei luni apar zvonuri și bârfe care îi recuplează pe cei doi.

06. Ryan Philippe și Reese Witherspoon au fost unul dintre cele mai drăguțe cupluri de la Hollywood. Spun au fost pentru că ei au divorțat în 2006 când aveau deja doi copii împreună. Chiar și divorțul lor a fost unul drăguț, ei separându-se pe căi amiabile.

05. Ben Affleck și Jennifer Garner sau Întoarcerea lui Bennifer pentru că Ben a mai fost iubitul unei alte Jennifere celebre și anume Lopez. Cu Garner lucrurile au devenit mult mai serioase decât cu Lopez. Ben a cerut-o în căsătorie chiar de ziua ei în 2005, ea a spus DA cu toată gura ei de agent secret, iar acum au împreună două fetițe. Åži ca să n-o lăsăm în derizoriu pe Miss Latina Lopez, și ea devenit soție de celebritate. A lui Mark Antony.

04. Scarlett Johansson și Ryan Reynolds
sunt, cu siguranță, cel mai frumos cuplu de la Hollywood.Cei doi s-au cunoscut în 2007, s-au logodit în secret și tot discret de tot s-au și căsătorit în 2008. Așa au și rămas până acum. Din păcate discreția personală sunt cuvintele de bază din relație celor doi, așa că n-am putea spune cum le mai merge în momentul de față.

03. Justin Timberlake și Jessica Biel  sunt sau nu împreună. Justin cel puțin nu are o opinie concretă în această privință deși familia lui o iubește pe Jessica. Åži Jessica îl iubește pe Justin, așa cum și Justin a declarat că o iubește pe Jessica. Dar, în pofida acestui tsunami de iubire, ceva nu funcționează deocamdată. Timberlake a mai iubit și o altă celebră, Cameron Diaz.

02. Când e vorba de top cu celebrități, Madonna nu poate să lipsească. Ea a fost soția celebrului, dar năzdrăvanului Sean Penn cu care s-a măritat de ziua ei în 1985. Mariajul lor era tot timpul ca o bombă, iar cei doi au divorțat până la urmă. Zvonuri că s-ar fi împăcat au existat chiar și săptămâna trecută, dar cine le mai crede? În Afară de Penn, Madonna a mai avut un soț celebru, pe inventivul regizor britanic, Guy Ritchie.

01. Brad Pitt și Angelina Jolie
își merită pe deplin prima poziție în acest top pentru că înainte de a deveni un cuplu toată lumea spunea "mamă, dacă s-ar combina aștia doi ar fi cel mai tare". Åži e! Brangelina e pe prima pagină a tabloidelor cel puțin o dată pe săptămână cu scandaluri venite pe surse pe care cele două vedete le contracarează cu gesturi tandre în public. Angelina nu e prima și poate nici ultima iubită celebră a lui Brad. El a mai fost cu Jennifer Aniston și Gwyneth Paltrow cu care stătea în fundul gol pe terasă.

BONUS. Tot la Hollywood sau în alte părți trăiesc fericiți și celebri Jay Z și Beyonce, Will Smith și Jada Pinkett, Johnny Depp și Vanessa Paradis, Gwen Stefani și Gavin Rossdale, David și Victoria Beckham, Chris Martin și Gwyneth Paltrow, Demi Moore cu Ashton Kutcher, Tom Cruise cu Katie Holmes și, cu siguranță, mulți alții.

Articole asemanatoare
cupluri celebre
Cupluri celebre care au trecut testul timpului
3 cupluri celebre din care drama nu a lipsit
Cupluri celebre ale anului 2017
Cuplurile anului 2016

Comenteaza acest articol

TOP 10 cupluri de vedete

by realitatea   3 min
0