Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 familii disfuncționale de la Hollywood

10. Familia Gosselin. Atunci când copiii sunt sursa de venit a părinților, lucrurile nu pot fi prea pozitive. Cu toții ne uităm fascinați la "Jon & Kate Plus Eight", dar, de cele mai multe ori, nu ne aducem aminte că cei doi părinți au divorțat pentru că tatăl are nevoie să-și retrăiască tinerețea, iar mama nu se gândește la nimic altceva decât la celebritate.

FOTO: adanlucas.files.wordpress.com

09. Familia Windsor. Capii regali ai Marii Britanii nu sunt la fel de statornici în familie cum sunt pe tronul regatului. După o lungă istorie zbuciumată în interiorul reședințelor lor și nu numai, în 1981 Charles a avut parte de o nuntă ca în povești. Atunci când s-a căsătorit cu Lady Di. La Sfârșitul anilor ’80, el s-a cuplat cam public de Camilla (pe care o iubea de dinainte de căsătoria cu Di), iar în 1992 a divorțat. Åži totul pentru că s-a el s-a căsătorit așa cum i-a dictat mama lui. Elisabeta e mama lui.

FOTO: forum.princess-diana.com

08. Familia Osbourne.
Când tatăl tău e unul dintre cei mai rockerii din lume, nu prea mai ai o viață normală. Problema cea mai gravă în familia lui Ozzy Osbourne este că atât el, cât și soția lui, par tot niște copii, iar deciziile lor sunt extrem de puerile. Åži oricum, niciunul dintre copii nu face ceea ce i se spune.

FOTO: seanborggoesla.com

07. Familie Voight (sau Jolie).
Angelina nu a fost niciodată apropiată de tatăl ei. Mai mult, ei nu au vorbit deloc până acum ceva timp. Angelina chiar a renunțat la numele ei de familie. Depărtarea de tatăl ei a apropiat-o însă de fratele ei pe care nu s-a sfiit să îl sărute în public. Lung. Pe gură.

FOTO: haisentito.it

06. Familia Baldwin. La începutul anilor ’90 frații Baldwin făceau furori în toată lumea. Dar celebritatea nu le-a făcut prea bine. Daniel a avut probleme serioase cu drogurile, Stephen n-a reușit să rămână la fel de celebru și s-a apucat să apară în reality show-uri, Billy are o viață normală, dar a intrat în anonimat, iar Alec a rămas celebru, dar a fost protagonistul multor scandaluri de primă pagină.

FOTO: ahlanlive.com

05. Familia O’Neal. Ryan O’Neal nu a fost considerat niciodată un tată foarte bun. Copiii lui sunt majoritatea niște epave în ciuda averii uriașe a familiei. Tatum, fiica cea mare, este cea mai tânără actriță care a luat Oscarul, dar asta nu a împiedicat-o să devină dependentă de droguri. Griffin, fratele ei, s-a bătut cu Ryan, iar incidentul s-a soldat cu rănirea soției însărcinate a lui Griffin și cu Ryan arestat pentru că a tras cu arma. Cât despre fiul cel mic, Redmond, vă spun doar că a fost eliberat temporar din închisoare pentru a merge la înmormântare mamei lui, Farah Fawcett.

FOTO: nydailynews.com/

04. Familia Lohan. Singura mai cu capul pe umeri ar fi fiica cea mai mică, Ali. În rest, Dumnezeu cu mila. Lindsay nici nu mai știe cum arată lumea reală pentru că stă numai la dezintoxicare. Michael, tatăl, a făcut închisoare pentru fraudă, iar mama se zbate să devină celebră pe spinarea celor două fiice.

FOTO: nickcannon.com/

03. Familia Barrymore.
Cel mai mare defect al lui Drew Barrymore este familia ei. Bunicul era celebru și alcoolic, iar tatăl ei nu voia decât să se autodistrugă. Iar ei sunt personajele pozitive în povestea asta. Drew a devenit celebră la șase ani, iar mama ei s-a folosit de ea pentru a-și face intrarea în înalta societate de la Hollywood. O târa prin cluburi încă din fragedă pruncie, iar Drew o început să se drogheze atât de devreme încât la 13 ani a fost internată la dezintoxicare.

FOTO: electricityandlust.files.wordpress.com

02. Familia Spears.
Părinții lui Britney Spears și-au dorit întotdeauna că fiica lor să fie celebră. Prin urmare au dus-o la toate castingurile posibile până când a fost remarcată. Mama și tatăl artistei chiar au trăit separat o perioadă pentru ca Britney să le poată urma visul. Urmările? Britney e acuzată că nu știe să își crească copiii, face abuz de droguri și alcool și este implicată în mult prea multe scandaluri.

FOTO: chinadaily.com.cn

01. Familia Jackson. Pe scurt. Joe Jackson, tatăl multor vedete (chiar putem spune asta) e de părere, chiar și acum, că niciunul dintre copiii lui nu ar fi devenit celebru dacă el nu i-ar fi persecutat. Un exemplu în acest sens ar fi confesiunile lui Michael care a  mărturisit că tatăl lui îl bătea și îi spunea că e foarte urât.

FOTO: userserve-ak.last.fm

ARTICOLE SIMILARE

Chiloții lui Beyonce, motiv de proces în instanță

realitatea

BELU si BITANG fac un anunţ-şoc: ”Nu mai suntem antrenorii lotului feminin de gimnastică!”

Orlando Bloom se căsătorește cu Miranda Kerr

realitatea

Debbie Harry, la un pas de a fi victima lui Ted Bundy

realitatea

Uma Thurman își celebrează logodna de mai multe ori

realitatea

ANDREEA MARIN pleaca in Ciad!

Scrie un comentariu