Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 femei celebre cărora le plac femeile

10. Vanessa Carlton a declarat de curând că este o bisexuală mândră. Ceea ce s-ar putea traduce și prin faptul că îi plac și femeile.

09. Kesha e, momentan, una dintre cele mai pe val artiste. Declarația ei cu tentă bisexuală a fost: "Îmi plac oamenii. Nu pot spune că sunt gay sau hetero, dar îmi plac oamenii". Aha, aparent îi plac oamenii. Åži pentru bunăstarea fanteziilor, și femeile.

08. Megan Mullaly este, fără îndoială, un gay icon perfect. Ea a mărturisit în urmă cu ceva timp că este bisexuală, dar că nu a avut nicio relație serioasă cu o femeie. Dar ce mai înseamnă serios în ziua de azi?

07. Domnișoara Cameron Diaz nu s-a sfiit niciodată să facă declarații șocante, una dintre acestea fiind: "Pot fi atrasă sexual de o femeie, dar asta nu înseamnă că mă voi îndrăgosti de ea. Åži chiar dacă fac sex cu o femeie nu înseamnă că sunt lesbiană". Adevărul e că lesbiană nici nu mai fusese până acum.

06. Nici doamna Aguilera nu a rămas indiferentă la farmecele sexului slab. Ea a mărturisit că uneori e hipnotizată de feminitatea și frumusețea unor femei. Dar asta doar ca să le arate bărbaților din viața ei că nu sunt stăpânii sexualității ei. Până se hotărăște ea dacă e bi sau nu, să trecem mai departe.

05. Doamna GaGa face în continuu declarații care te lasă mască pentru că nu poate trăi altfel. Una dintre cele mai drăguțe a fost cea conform căreia ea avea fantezii cu femei atunci când era cu iubitul ei. "You’ve been a very bad girl, GaGa! A very very bad girl!".

04. Anna Paquin a făcut campanie publicitară din bisexualitatea ei: "Bună, sunt Anna Paquin, sunt bisexuală și mi se rupe!". Bravo fată! Cum era vorba aia? Cu nepăsarea trecem marea?

03. Fergie a fost o perioadă considerată lesbiană totală și nimeni nu mai știe de ce pentru că a avut apoi și o serie de iubiți. Ea a spus plină de nostalgie că a experimentat mai multe lucruri cu alte domnișoare, dar că nu a avut jamais o iubită stabilă. Păcat, dar timpul nu a intrat în sac.

02. Drew Barrymore a trecut rapid de la dragostea pentru extratereștrii la cea pentru femei. Ea a declarat că în tinerețe a ieșit cu multe femei pentru că era ca și cum și-ar fi explorat propriul trup prin intermediul altei persoane. Să zicem că la ea scuza asta a anatomiei ține pentru că e fată serioasă.

01. Megan Fox a mărturist anul trecut că ar face sex cu o femeie care nu a făcut niciodată sex cu un bărbat pentru că bărbații sunt murdari, așa că, deocamdată, face sex doar cu bărbați. Pentru cunoscători voi asemănă această declarație cu dilema Jessicăi Simpson vis-a-vis de pui și ton.

ARTICOLE SIMILARE

PATRICIA KAAS inapoi in bratele lui TRUICA!

Am ajuns la TIFF – Cluj

realitatea

Uite cum arată Antonia nemachiată, abia trezită din somn!

Expo HELMUT NEWTON la Berlin, a nu se rata!

realitatea

2.000 de obiecte ale lui Michael Jackson vor fi scoase la licitație

realitatea

Uite ce a mancat Iulia Vantur la cina!

Scrie un comentariu