Tabu
Image default
LIFE & LOVE LIFESTYLE

TOP 10 fetișuri ciudate

10. Pogonophilia – Fetișul acesta este mai des întâlnit la femei și se manifestă prin pierderea capului în preajma bărbaților cu barbă. La unele femei este atât de puternic, astfel încât este pot trece peste orice alt defect al bărbatului respectiv.

09. Melophilia – Hai să spunem că ăsta ar fi cel mai cuminte fetiș de pe aici pentru că este vorba despre muzică. Unora le place muzica atât de mult, încât ajung la orgasm fără să se atingă. Există chiar și cazuri de bărbați care nu pot avea erecție dacă nu ascultă ceva, orice!

08. Catoptrophilia – Respectivul fetiș se referă la cei care se simt excitați atunci când sunt înconjurați de oglinzi. Cele mai multe persoane care au acest fetiș au recunoscut că le place să se privească atunci când fac sex și că de cele mai multe ori consideră că au un frate geamăn sau se percep ca pe o altă persoană.

07. Eremophilia – Plăcearea de a face sex în locuri părăsite. Fie e că e vorba de o fabrică dezafectată, fie de un drum prăfuit, locurile prin care rar ajunge picior de om, ii duc pe unii pe culmile fericirii.

06. Arachibutyrophilia – Plăcerea provocată de untul de arahide. Nu este vorba despre a mânca respectivul produs, ci de a-ți unge partenerul de sex cu cât mai mult unt.

05. Macrophilia – Asta e atracția pentru lucruri mari. Se manifestă mai des la unii bărbați cărora le place la nebunie să fie dominați de femei masive, iar ei să se supună fără să comenteze.

04. Agalmatophilia – Este iubirea sexuală pentru manechine(din vitrine) și statui. Este un fetiș destul de nou pe piață și este pus pe seama tehnologizării agresive care se practică în contemporaneitate.

03. Formicophilia – Pe unii, lucrurile mici îi duc pe culmile extazului. La extreme se ajunge chiar ca unele persoane să fie excitate de furnici.

02. Chremastistophilia – Asta e una chiar bolnavă! Unii oameni se excită atunci când sunt jefuiți sau ținuți prizonieri. Psihologic vorbind, ceea ce e excitant este vulnerabilitatea. În acest caz, chiar dacă plăcerea e maximă, se ajunge mai greu la orgasm(spun studiile).

01. Acrotomophilia/Apotemnophilia – Ăsta este fetișul vostru dacă vă simțiți atrași de persoane cu membre amputate sau ați vrea să vi se amputeze ceva. Își are obârșiile în sadomasochism și automutilare.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie explică SĂRUTUL INCESTUOS cu FRATELE său!

Regele Thailandei a închiriat un întreg hotel din Germania unde s-a autoizolat împreună cu 20 de femei

Andreea Damian

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

Andreea Damian

Iulia Vantur si-a luat adio: “Nu mă mai întorc la Ştirile ProTV!”

Cum să mâncăm sănătos

realitatea

Noul Monopoly feminist oferă femeilor jucători mai mulți bani decât bărbaților

realitatea

1 comentariu

Bobby 26 July 2012 at 8:16

Mi-a placut foatre tare asta cu mi se par ciudate cursurile de dezvoltare personală, ba chiar inutile . Cum recomanzi sa fie dezvoltate abilitatile de gen soft skill care nu se invata in liceu / facultate? Presupun ca ti se par inutile nu doar cursurile, dar si cartile, speech-urile si exercitiile de acest gen, nu?

Răspunde

Scrie un comentariu