Home > Sex-Relatii > TOP 10 Filme erotice de vazut in doi

TOP 10 Filme erotice de vazut in doi

10.WILD ORCHID: Jacqueline Bisset si Mickey Rourke – sigur nu-s parintii tai, dar, daca ar fi fost, ti-ar fi placut sa-i surprinzi asa?

9.EMMANUELLE 1: Daca pleci cu avionul in vacanta, Sylvia Kristel are propuneri tentante pentru cum sa petreci foarte placut in timpul calatoriei! Calatoria e doar conventie, poti, la fel de bine, calatorii din bucatarie pana-n dormitor. Sau in baie!

8.MALENA: …Ma rog, asta e de vazut in 2, 3, 4 sau mai multi, dar Monica Belluci face sa merite efortul! Nu vorbeste prea mult, dar sugereaza ca un decolteu tulburator poate rezolva toate problemele lumii.

7.MIHAELA: Cand pe unul dintre parteneri il doare capul,  celalalt se poate linisti privind faimosul desen animat romanesc. Daca vreti un film de actiune, incercati “Veronica”!

6.DEEPTHROAT: “Doamne, cat de adanc poate fi un …gat!”, ar fi exclamat fosta noastra colega Lorena Lupu a.k.a. Dona Juana. Linda Lovelace nu a fost, din pacate, colega noastra!

5.LICEENII ROCK’N’ROLL: Sex pentru cuplurile timide inca marcate de sfaturile parintilor, matusilor si bunicilor care au crescut cu frici si canoane comuniste, desprinse din Codul Eticii. Dezvelirea umarului Oanei Sarbu de catre Banica Jr, care inca nu le cunoscuse pe Mihaela Radulescu si Andreea Marin, poate da idei oricui…

4.DAMAGE: De ce nu e bine pentru nurori (Juliette Binoche) sa-si cunoasca socrul (Jeremy Irons). Nu e bine pentru sot, adica fiul socrului. Pentru restul lumii e bine,”bini di tat”!

3.ULTIMUL TANGO LA PARIS: Modul delicat, tandru dar neconcesiv in care Marlon Brando foloseste untul pe fundul Mariei Schneider te poate lumina cum sa diversifici viata amoroasa a cuplului.l'amant 1

2.BASIC INSTINCT: …De unde rezulta inutilitatea lenjeriei intime la vreme de seductie! Sharon Stone rulz!

1.AMANTUL: Sexul, chiar si dragostea, de reinventat toujours! Din Orientul Extrem vine media kit-ul. nu va luati dupa poza care insoteste articolul: e pusa la deruta, ca sa nu faca scandal Facebook-ul. Desi privirea aia, Doamne!

Articole asemanatoare
sharon stone
Sharon Stone a pozat topless la 61 de ani şi a recreat scena din Basic Instinct
Celebritati nascute pe 10 martie!
Nicole Kidman reface celebrul moment din “Basic Instinct”
CARTE: Amantul de Marguerite Duras

Comenteaza acest articol

TOP 10 Filme erotice de vazut in doi

by   1 min
0