Home > Lifestyle > Stiri > Top 10 filmele modei acestui sezon

Top 10 filmele modei acestui sezon

10. Saville Row și-a început lansarea colecției de primăvară-vară 2010 cu un film îndrazneț de animație. Creat de Quentin Jones, filmul nu face altceva decât să sublinieze eleganța lui Saville, chiar dacă la o primă vedere nu pare decât să pună lucrurile într-o lumină pozitivă sau să evidențieze simțurile estetic și al umorului englezești.

09. "Rope and Climb" al lui Tim Hamilton a fost creat în colaborare cu Collier Schorr. Filmul simplu, dar elocvent este, de fapt, o complimentare reciprocă a celor doi.

08. Complex Geometrics și-au prezentat întreaga colecție "Perpetual Leisure" sub forma unui scurtmetraj. Idee destul de bună care ar putea fi preluată de mai toți designerii care au bugete reduse.

07. Cum filmele cu și despre modă se înmulțesc, festivalul anual de modă al Dianei Pernet nu poate fi decat apreciat. Ediția de anul acesta, cea de-a doua, a cuprins filmele lui Ruth Hogben, Steven Klein sau Georgie Greville.

06. David Saunders și-a însoțit ultima colecție cu filme scurte a căror unică menire era să pună și mai mult în valoare figurile geometrice care se regăseau pe creațiile designerului.

05. Vanessa Bruno a preferat un film în locul unui catalog. Filmul descrie evoluția lui Lou Doillon de la stadiul de peșteră la războinicul urban contemporar.

04. Colecția lui Richard Nicoll a fost însoțită de un film al lui Jaime Perlman, art directorul-ul  de la Vogue-ul englezesc. Filmul aduce un plus de transparență asupra modei aratând parcursul de la inspirație la produsul final.

03. Gareth Pugh nu s-a mulțumit cu un singur film și a făcut patru. Fiecare inspirat de câte un  element diferit: pământ, apă, vânt și foc.

02. "Guy Bourdin Ses Film" dovedește o dată în plus că Bourdin este un pionier în filmelor de modă. Experimentele lui sunt mereu o combinație de sex, suprarealism și violență.

01. Alexander McQueen și-a inclus în ultimul show un film creat în colaborare cu Nick Knight. Filmul este un melange de șerpi și apă, temele principale ale colecției.

Articole asemanatoare
Designerul Andreea Dogaru la Strasbourg Fashion Days 2015!
VENTE PRIVÉE – eveniment cu vanzare de piese pre-owned & pre-loved de lux
Christmas office party style
Mainile sus!

Comenteaza acest articol

Top 10 filmele modei acestui sezon

by realitatea   1 min
0