Tabu
lifestyle

TOP 10 gay icons

10.  Bărbații gay au fost dintotdeauna atrași de femeile puternice. Atrași în sensul de hipnotizați. Grace Jones este una dintre ele. Jones este un rezultat al extremelor. Picioarele lungi, pielea neagră și freza masculină îi conferă unul dintre cele mai androgine look-uri ale tuturor timpurilor. Este considerată unul dintre cele mai mari gay icon-uri ale tuturor timpurilor, deși a tulburat mințile bărbaților de toate orientările sexuale.

09. În 1997, Ellen DeGeneres și-a făcut cunoscută orientarea sexuală în modul cel mai public cu putință. La Oprah și în propriul serial de televiziune în același timp. Decizia nu s-a dovedit una extrem de înțeleaptă la momentul respectiv. Audiența serialului a scăzut dramtic și, în cele din urmă, producția acestuia a fost oprită. Ellen nu s-a lăsat de meserie după acest eșec, iar acum are propriul talk show în care militează zi de zi pentru cauze gay.

08. Doamna Cher nu a reacționat extrem de bine atunci când fiica ei i-a spus că îi plac fiicele altor doamne. Chiar s-a supărat teribil la auzul veștii, dar între timp a revenit la sentimente mai pozitive. Așa că putem spune despre Cher că a devenit un gay icon independent de voința ei. Ce i-a adus acest atribut? Simplu. Statutul de divă căreia nu îi e rușine să filmeze un videoclip în fundul gol pe un vas plin de bărbați buni care o doresc pasional.

07. Când era el tinerel, Boy George încerca cu toată puterea lui să convingă pe toată lumea că nu e homosexual. Între timp a acceptat faptul că toată lumea știe acest lucru despre el și momentan trăiește împăcat cu el însuși. Ceea ce îl cataloghează pe el drept gay icon este look-ul extrem de androgin pe care îl avea în tinerețe, deși gurile rele ar spune că este primul emo din istorie.

06. Pe Karen Walker o știți din serialul "Will și Grace". Nu puțini sunt cei care spun despre ea că este cea mai homosexuală femeie care a existat vreodată. Deși nu este "decât" un personaj, Karen este idealul de prietenă a celor mai mulți homosexuali de pe pământ. Ce o face atât de plăcută în comunitatea gay? Trăiește pe spinarea soțului bătrân și bogat, se îmbracă doar de la Chanel în sus, nu a muncit niciodată, are un comportament pur homosexual și un simț al umorului pe care nu îl poți ignora.

05. Elton John nu a fost niciodată nici discret, nici la locul lui, nici vreo apariție care să te facă să crezi că e heterosexual. Cu toate astea, Elton este un star gay extrem de decent care a știut să păstreze balanța între nevoile unui gay și celebritatea mondială. Deși a recunoscut că prima experință sexuală a avut-o cu o femeie, Elton este unul dintre puținele staruri care își trăiesc fără ascunzișuri viața de homosexual Ba chiar s-a căsătorit cu un bărbat la aceeași biserică unde se căsătorise și Lady Di.

04. Putem spune despre Madonna că s-a bazat întotdeauna pe publicul gay. Un critic american spunea la un moment dat despre ea că este "un bărbat gay captiv într-un corp de femeie". Încă de la începutul carierei, Madonna cânta în cluburi gay din toată lumea și avea tot timpul grijă să susțină o relație între ea și comunitatea LGBT. Åži acum să fim siceri, orice homosexual și-a dorit, măcar o dată în viață să fie Madonna.

03. Un fapt comun la 99% dintre mebrii comunității gay este că aceștia adoră să danseze. Pet Shop Boys au fost de-a lungul timpului unii dintre cei mai mari furnizori de muzică dansantă pentru cluburile gay și nu numai. Cei doi băieți nu și-au ascuns niciodată homosexualitatea, dar nici nu și-au pus stemă în frunte pe această temă ceea ce a atras de partea lor un număr imens de fani heterosexuali.

02. Judy Garland a devenit un gay icon din cauza problemelor care i-au marcat viața. Mereu dezamăgită de felul în care arată, Judy a ajuns un fel de alter ego sensibil al comunității gay. Celor mai mulți homosexuali tragica ei existență le amintea de existența lor la fel de tragică și plină de evenimente și emoții pe care nu le înțelegea nimeni. Homosexualii erau atât de atașați de Garland încât după ce aceasta a jucat în "Vrăjitorul din Oz", fraza "Ești prietenul lui Dorothy?" ajunsese să însemne "Ești homosexual?".

01. Oscar Wilde, practic, cel de-al doilea simbol gay după curcubeu. Scriitorul este celebru nu doar pentru talentul său literar, dar și pentru viața desfrânată pe care o ducea. Wilde și-a dedicat o bună parte a operei frumuseții masculine, "Portretul lui Dorian Gray" fiind cel mai bun exemplu în acest sens. Din cauza aluziilor din cărțile sale, Wilde a fost condamnat la 2 ani de muncă silnică, fapt care i-a adus moartea la trei ani după eliberare.

ARTICOLE SIMILARE

Tabu de aprilie: Bubico, un altfel de editorial vintage!

realitatea

Top 10 Cele mai amuzante si ciudăţele pisicute / FOTO incredibile!

Christinei Ricci îi e frică de plante

realitatea

Kate Moss se întoarce la TopShop

realitatea

Femeia Tabu: Elena Muntean

realitatea

Expo foto Cristian Crisbășan

realitatea

Scrie un comentariu