Home > Lifestyle > Stiri > Top 10 lucruri palpitante despre orgasm!

Top 10 lucruri palpitante despre orgasm!

Ati avut vreodata orgasm in timp ce va spalati pe dinti? Orgasmul masculin se simte diferit fata de cel feminin? Cand a aparut primul vibrator pe baza de aburi?

1 Orgasmul masculin se regaseste la tot spectrul de primate, pe cand orgasmul feminin ocoleste unele specii (ghinioniste sunt, de exemplu, femelele gibon)
2 La sfarsitul secolului 19, multi medici utilizau vibratoarele ca parte a tratamentului isteriei la femei. In Anglia, aceste vibratoare rudimentare erau atarnate de tavanul cabinetelor medicale.
3 Cand o persoana are orgasm, organismul sau elibereaza endorfine. Ceea ce este interesant este ca endorfinele sunt eliberate si cand consumam mancare picanta
4 Orgasmul masculin dureaza, de regula, 6 secunde
5 Majoritatea femeilor au, in timpul unui orgasm, de la 6 la 10 contractii. Barbatii au de regula de la 4 la 6 contractii.
6 In 2009, un slogan distribuit in scoli de British National Health Service a provocat numeroase controverse. Acesta suna astfel: “Un orgasm pe zi si medicul nu va veni”. De asemenea, pliantul ii informa pe elevi ca activitatea sexuala regulata ajuta la imbunatatirea sanatatii cardiovasculare.
7 Unele femei pot avea orgasm in timpul unor activitati de rutina, precum alergatul pe o banda la sala de sport, mersul pe bicicleta sau, destul de ciudat, atunci cand se spala pe dinti. Explicatia sta in cresterea fluxului sanguin in zonele erogene.
8 In timpul orgasmului, unele femei pot ejacula un lichid. Acesta provine din glandele Skene, localizate pe peretele superior al vaginului, în jurul uretrei, care se pare ca, in unele ocazii, secreta un lichid drept raspuns la anumiti stimuli.
9 Primul vibrator vandut in Anglia, in 1870, se numea Manipulator si mergea pe baza de aburi.
10 Exercitiile Kegel ajuta femeile care au dificultati in a ajunge la orgasm

Articole asemanatoare
Samsung, scuze după ce a scos un vibrator inteligent de pe afișaj la un eveniment destinat femeilor
Poate Botox-ul să îți controleze plăcerea sexuală? Se pare că da
Istoria celor mai cunoscute jucarii sexuale: Dildo-ul si Vibratorul
Orgasm real vs orgasm mimat – partea II

Comenteaza acest articol

Top 10 lucruri palpitante despre orgasm!

by   1 min
0