Tabu
lifestyle

TOP 10 mistere dezlegate de la Oscar 2010

Mister 10. Kathy Ireland era beată sau drogată?
Dezlegare mister 10. Nici, nici. Ceea ce e și mai grav. Fostul supermodel, acum multimilionară afaceristă, este doar execrabilă atunci când trebuie să facă pe reporterul. Stangu’, dreptu’, stângu’, dreptu’…

Mister 9. De ce s-a schimbat Judd Nelson în halul ăsta? 
Dezlegare mister 9. Mister nedezlegat. E clar că peste idolul adolescenților din ’80 au trecut anii, dar nimeni nu poate explica de ce a a îmbătrânit 40 de ani în doar două decenii.

Mister 8. Ce căutau breakdancerii pe scenă la Oscar?
Dezlegare mister 8. Faimă sau celebritate! Åži cu siguranță au dobândit-o dacă ne gândim că peste 41 de milioane de oameni s-au uitat la show.

Mister 7. Care era faza cu toate veiozele alea de pe fundal?
Dezlegare mister 7. O imensă greșeală. Din când în când, pe fundal, apăreau niște veioze, care au constituit o surpriză chiar și pentru oragnizatori. Cel mai probabil au fost puse acolo de o mână criminală care a dorit să-și bată joc de Academia Americană de Film.

Mister 6. De ce a lipsit Farah Fawcett de pe lista "In Memoriam"(cea cu decedații)?
Dezlegare mister 6. A fost intenționat. Organizatorii au decis că Farah nu a fost un star pe măsura Oscarurilor și, oricum, i-o coceau încă de acum mulți ani.

Mister 5. Cine era roșcata care a dat năvală pe scenă când Roger Ross Williams, câștigătorul pentru cel mai bun documentar, își rostea discrusul de Oscar?
Dezlegare mister 5: Era Elinor Burkett, cealaltă producătoare a filmului. Aceasta se judecă acum cu Williams și, mai mult, o acuză pe mama acestuia că a încercat să-i pună piedică cu un baston pentru a o împiedica să urce pe scenă.

Mister 4. Se va mai uita lumea la Oscar anul viitor?
Dezlegare mister 4. Da, în ciuda faptului că anul acesta show-ul a fost oribil și lipsit de imaginație (mai puțin veiozele). Tuturor le plac Oscarurile.

Mister 3. Chiar nu știe Cameron Diaz să citească?
Dezlegare mister 3. Ba da. Åžtie. Doar că a fost victima unui umor de prompter lipsit de calitate, iar felul în care ea a interpretat gluma a făcut-o să pară analfabetă.

Mister 2. De ce a flituit-o Sandra Bullock pe Meryl Streep?
Dezlegare mister 2. Din neatenție. În scurta perioadă dintre ridicatul de pe scaun și urcatul pe scenă, Meryl a dat senzația că vrea să o îmbrățișeze pe Bullock. Cel mai probabil, sandra și-a dat seama mult prea târziu, motiv pentru care a și amintit de două ori în discursul ei de Streep, amanta ei.

Mister 1. De ce era George Clooney nervos?
Dezlegare mister 1. George Clooney nu era nervos, ci practica un nou timp de umor, selfumorul, al cărui unic atribut este acela că nu este înțeles decât de cel care îl practică.

ARTICOLE SIMILARE

Atat de aproape de marginea prapastiei

realitatea

Chris Martin: Nu sunt suficient de bun pentru o carieră solo!

realitatea

Ce s-a intamplat cu Hugh Jackman?

Premiile Emmy – Nominalizari / Lista completa / De la Ellen DeGeneres la …”Tanar si nelinistit”

Îmbrac-o pe Kate Moss!

realitatea

La Vie d’Adele – Palme d’Or-ul de anul acesta în România

Scrie un comentariu