Home > Fashion > TOP 10 modele care prezintă lenjerie intimă

TOP 10 modele care prezintă lenjerie intimă

10. Alessandra Ambrosio. A început să defileze pentru Victoria’s Secret din 2000 și a făcut asta chiar și la câteva luni după ce a născut. Pentru că arată încredibil de bine. Este braziliancă, și-a început cariera de model la 15 ani și a fost votată una dintre cele mai sexy femei din lume de multe ori și de multe publicații… masculine.

FOTO: globalfashionreport.com

09. Dita von Teese. Este domnișoara "șoc" din acest top. A câștigat primii bani pe la 18 ani facând striptease, iar apoi a devenit model, haideți să-i spunem kinky. A șocat pe toată lumea căsătorindu-se cu Marilyn Manson, iar de atunci a apărut pe copertele Elle, Vogue și Vanity Fair. Unii spun că a fost născută să pozeze în lenjerie intimă.

FOTO: makeupbeat.com

08. Eva Mendes. Este una dintre actrițele pentru care bărbații merg la cinematograf. Este și talentată, dar nu asta contează, ci faptul că emană sexualitate și dacă se târăște rănită prin junglă. În 2008 ea a făcut furori mondiale pozând în lenjerie intimă pentru a promova colecția Calvin Klein.

FOTO: skinnyvscurvy.com

07. Marisa Miller.
A devenit faimoasă mai repede decât se aștepta. Asta o spune chiar ea. A apărut în Vogue-ul italian și imediat toată lumea a vrut-o. A apărut în Sports Illustrated, iar Victoria’s Secret a pus-o să poarte un sutien de trei milioane de dolari la care nu s-a uitat nimeni. Pentru că toți se uitau la Marisa!

FOTO: graphicsdb.com

06. Tyra Banks. Când o persoană pasionată de lenjerie intimă se gândește la grandioasele show-uri Victoria’s Secret nu o poate trece cu vederea pe Tyra. Frumusețea ei a impresionat din prima clipă și, ceea ce este mai important, a durat mai bine de 15 ani. Este primul model de culoare care a apărut pe coperta catalogului celebrei firme de lenjerie amintite mai sus.

FOTO: ima.dada.net

05. Heidi Klum. Prezintă lenjerie intimă din 1997 și o face cu megasucces și acum, după ce a născut trei copii. Toată lumea spune că nu a îmbătrânit nici măcar o secundă și că arată absolut impecabil. Åži ce picioare! Åži ce cap! Iar când spunem cap nu ne referim doar la partea exterioară pentru că Heidi a dovedit de multe ori că blondele pot fi inteligente și cu simțul umorului.

FOTO: behindblondiepark.com

04. Karolina Kurkova.
Sunt mulți care spun că nu este de pe această planetă. În primul rând frumusețea ei este nepământeană, iar în al doilea rând nu prea are buric. Are, totuși, puțin, zic eu. A prezentat pentru prima oară lenjerie intimă la șaisprezece ani și o face cu succes și în ziua de astăzi, adică la zece ani distanță de ziua respectivă.

FOTO: nelioguerson.files.wordpress.com

03. Adriana Lima.
Este poreclită "Ambasadoare sutienelor", dar asta nu este totul. A deschis mai multe show-uri Victoria’s Secret în 2003, 2007 și 2008. A apărut pe scenă alături de Bob Dylan, dar el nu era în lenjerie intimă. Este visul mai multor fotbaliști de renume mondial și câștigă la fel de bine ca o actriță de top.

FOTO: jerseychaser.com

02. Kate Moss.
Nu e nici înaltă, nici la fel de voluptoasă ca celelalte fete din acest top, dar e sexy. Agent Provocateur au ales-o să fie imaginea liniei lor, de lenjerie intimă evident, iar la cât de bine merg vânzările, cred că alegerea a fost una cum nu se poate mai potrivită.

FOTO: stupidcelebrities.net

01. Gisele Bundchen.
Nimeni nu se compară cu ea când vine vorba de prezentări de lenjerie intimă. Nimeni nu se compară cu ea nici în materie de câștiguri. Revista Forbes a declarat-o cel mai bine plătit model în fiecare din ultimii șase ani, iar contractul ei cu Victoria’s Secret este cel mai profitabil din toate timpurile. Multe milioane de dolari.

FOTO: static.thehollywoodgossip.com


Comenteaza acest articol

TOP 10 modele care prezintă lenjerie intimă

by realitatea   2 min
1