Home > Sex-Relatii > Top 10 pozitii sexuale periculoase

Top 10 pozitii sexuale periculoase

De mii de ani oamenii au fost interesati de sexualitate, de erotism, de diversificarea pozitiilor sexuale. In unele culturi ritualurile erotice au fost atent studiate, iar acest lucru se reflecta in diverse domenii, precum: sculptura, pictura sau literatura.

Unele dintre ele au fost atat de mediatizate incat au ramas celebre in istoria omenirii, iar Kama Sutra reprezinta cel mai bun exemplu in acest sens. O putem considera pe aceasta primul ghid complet destinat initierii in arta amorului. Desi aparent este o lucrare in care sunt surprinse pozitii sexuale, la origini era un ghid al obtinerii unei impliniri erotice, a senzualitatii fara limite.

Acelora dintre noi ce doresc sa duca la alt nivel relatia cu partenerul, le transmitem ca o parte din pozitiile ce urmeaza a fi experimentate au un grad de risc mediu spre ridicat, iar in incercarea de a ne satisface si surpinde persoana iubita, o punem pe ea sau chiar pe noi insine in pericol.

Asadar, daca va hotarati sa abordati urmatoarele 10 pozitii sexuale, e bine sa fiti informati si sa aveti langa voi un telefon ca sa sunati in caz de urgente la 112 ori o punga cu gheata pe care sa o aplicati pe eventualele rani, fracturi.

  1. Foarfecele

Barbatul sta in picioare si penetreaza femeia lateral, incrucisat, in timp ce ea se sprijina intr-una din maini. Cu cealalata, se poate prinde de bratul stang al barbatului. Pozitia il poate trage in jos pe barbat, care poate cadea peste partenera, rupandu-i bratul in care se sprijina. Asadar, daca nu doriti sa intrati in concediu medical, mai bine nu riscati!

  1. Podul Londrei

Barbatul sta arcuit pe spate, rezemandu-se in talpi si in maini, in pozitia “pod”, iar femeia il incaleca, exact ca la calarie, impingandu-se cu picioarele in podea. El isi poate rupe spatele, ea poate cadea peste el, suferind contuzii grave, penisul se poate accidenta. Ne putem rani foarte usor partenerul, asa ca nu ar trebui sa fim cuprinse de dorinta de a calari. Cel putin, nu daca nu ne aflam intr-un hipodrom.

  1. Roaba la perete

Femeia sta cu fata la perete, sprijinita in maini, in timp ce partenerul o penetreaza pe la spate. Sansele ca cei doi sa se accidenteze sunt foarte mari in cazul acestei pozitii. Pozitiile care presupun ca barbatul sa sustina femeia sunt riscante pentru ca se poate dezechilibra usor. Ei bine, se pare ca in spatele unei femei de succes nu trebuie sa se afle mereu un barbat.

  1. Pozitia avion

Barbatul sta in picioare, cu genunchii usor flexati si isi penetreaza iubita pe la spate, tinand-o de abdomen, in timp ce ea sta cu picioarele complet in aer, tinandu-se de bratele lui, in timp ce duce mainile in spate. Daca barbatul nu o mai poate sustine, o scapa, apoi ea cade si intervin contuziile suficient de grave. Si penisul poate fi afectat, iar in caderea ei libera, femeia poate rupe genunchii partenerului. Din nou, un barbat in spatele unei femei poate provoca mari probleme!

  1. Incrucisarea picioarelor

Partenerul sta pe spate, cu picioarele ridicate, iar partenera se asaza peste el, cu genunchii flexati, ridicandu-i gambele pe langa corpul ei si tinandu-se de ele. Oricand, penisul se poate da peste cap din aceasta pozitie, in cazul in care femeia isi pierde echilibrul. Ce parere aveti? V-ati risca sa practicati putina echilibristica?

  1. Colierul de perle

Atunci cand un barbat isi introduce penisul intre sanii femeii, o poate face asa brutal, incat si-l poate fractura in sternul acesteia. Daca nu folosesti lubrifiant, frecarea poate cauza si mai multe probleme. Decat sa ai asemenea “colier”… mai bine fara!

  1. The Triple Lindy

Femeia sta cu spatele la partenerul sau, cu picioarele departate, isi prinde bratele deasupra coatelor si il lasa sa o ridice de pe sol. Dat fiind faptul ca aceasta pozitie este foarte complicata, ambii s-ar putea rani, iar penetrarea ar putea fi foarte dureroasa. Este o pozitie de genul “nu incercati singuri acasa!”

  1. Piciorul inclinat

Piciorul inclinat este o pozitie foarte dificila in special pentru femeie (bineinteles, noi mereu suntem mai expuse la pericol). Barbatul isi ridica si indoaie picioarele pana la nivelul abdomenului, iar partenera se asaza deasupra lui. Daca nu are suficient de multa rezistenta atunci cand sta pe vine (pe varfuri), ar putea accidenta penisul barbatului.

  1. Bucatarul indraznet

Pozitia bucatarului indraznet presupune ca barbatul sa stea in picioare, pe varfuri, iar ea pe blatul de la bucatarie in fata lui. Aceasta pozitie sexuala este periculoasa pentru barbati (in sfarsit, nu mai suntem doar noi in pericol), pentru ca risca sa isi fractureze penisul din cauza sexului mult prea intens. Asa ca, dragilor, este bine sa folositi blatul de la bucatarie doar daca aveti chef de prajiturit!

  1. Vacarita lasata pe spate

Aceasta pozitie sexuala presupune ca el sa stea intins pe spate, iar ea deasupra lui, cu mainile sprijinite in spate, intre picioarele barbatului. In acest caz, penisul barbatului se poate hiperextinde daca exista o presiune prea mare concentrata la baza lui. Orice femeie stie ca nu e bine sa exercite presiune asupra barbatului, deci mai bine nu adoptati aceasta pozitie!

In concluzie, nu ar trebui sa riscam sa ne accidentam sau sa ne punem in pericol partenerul, daca nu detinem forta si aptitudinile necesare unor astfel de pozitii periculoase. Decat sa ne accidentam iubitul si sa nu ne mai “bucuram” de el timp de cateva saptamani, mai bine mergem pe experiente cunoscute si sigure. Iar pentru restul pozitiilor, incepem sa ne antrenam.

Vezi si: 

https://www.tabu.ro/top-7-jucarii-sexuale-pe-amazon-com/ 

https://www.tabu.ro/sexul-cel-mai-bun-medicament-pentru-psihic/ 

https://www.tabu.ro/afla-ce-curiozitati-sexuale-au-dezvaluit-vedetele/


Articole asemanatoare
Sexul, cel mai bun medicament pentru psihic?
Afla totul despre bolile cu transmitere sexuala!
Afla ce curiozitati sexuale au dezvaluit vedetele
Alunga monotonia din viata sexuala!

Comenteaza acest articol

Top 10 pozitii sexuale periculoase

by Bianca Dragan   3 min
0