Home > Sex-Relatii > Top 10 replici de evitat in timpul sexului

Top 10 replici de evitat in timpul sexului

Cu totii avem momente in care suntem usor nepasatori sau mult prea sinceri, iar lucrurile nepotrivite spuse in timpul tandreturilor cu partenerul, pot aduce mici tensiuni sau neintelegeri.

Deci, este de preferat sa eliminati frazele acestea daca vreti sa aveti nopti de neuitat, mai ales daca relatia este la inceput.

Sa consideram replicile de mai jos, cele mai nepotrivite atunci cand suntem pe punctul de a face sex, in timpul sexului sau dupa.

  1. top-10-replici-de-evitat-in-timpul-sexului2„Fostul meu iubit obisnuia sa…” – Nu aduce in discutie fostele relatii pentru ca s-ar putea sa iasa cu scantei. Nimanui nu-i place sa afle cat de bine se descurca cel dinaintea lui.
  2. „Cum naiba se deschide sutienul asta?” – Chiar daca te-ai inflacarat tot, nu o face sa para ca si cum e prima data cand deschizi un sutien.
  3. „Stai linistita, majoritatea femeilor pe care le-am cunoscut, nu faceau o treaba prea buna”- Daca vrei sa sfarsesti tragic, lauda-te cu minunatele tale calitati. S-ar putea sa iesi pe usa, exact cum ai intrat.
  4. „Prezervativele astea nu sunt foarte confortabile. De ce trebuie sa folosim unul?”- Nu cred ca ai vrea sa ai un mostenitor asa de repede sau sa o tii de mana cand naste sau sa iei vreo boala nedorita. Te simti mai confortabil acum?
  5. „La ce te gandesti?” – Vesnica intrebare. Nu cred ca ai vrea sa stii ca se gandeste la cartofi prajiti sau la tigarea de dupa. Uneori e bine sa nu intrebi.
  6. top-10-replici-de-evitat-in-timpul-sexului1Nu prea le las pe fete sa inceapa, dar voi face o exceptie” – Calitatile de macho nu sunt mereu vazute cu ochi buni. Evita-le.
  7. „Atat a fost? – Oricat de repede si rau a fost, pastreaza pentru tine. Sau pentru prietenii tai, cei care vor afla in detaliu ce partener prost ai gasit.
  8. „Credeam ca ai sanii mai mari”- Femeile sunt mai sensibile la genul asta de lucruri. Mai bine taci. Asta daca nu vrei sa planga si sa se intoarca pe partea cealalta.
  9. „M-ai trezit pentru atat?” – Daca stii ca nu esti intr-o stare prea buna, ori lasa pe mai tarziu ori incearca sa-ti revi. Nimeni nu merita sa fie trezit din somn degeaba.
  10. „Acum cred ca stiu de ce te-a parasit” – Chiar daca te-a enervat, nu te razbuna din prima. Mai ales cand stii ca a avut o deceptie din aia nasoala si s-a plans mai mereu de ea.


Loading...

Comenteaza acest articol

Top 10 replici de evitat in timpul sexului

by Alexandra Tipter   1 min
0