Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 surori celebre

TOP 10 surori celebre

10. Nicoleta și Iuliana Luciu sunt cele mai cunoscute surori de pe plaiurile mioritice. Nicoleta a devenit celebră după ce a devenit Miss România, iar Iuliana s-a făcut remarcată într-una dintre cele mai de succes telenovele autohtone. În ciuda celebrității, cele două sunt în continuare extrem de modeste și dau dovadă de bun-simț oriunde se duc. Locul 10 se datoreză faptului că cele două nu sunt celebre la nivel mondial.

09. Surorile Kardashian, câte or fi ele, au devenit celebre în urma unui reality show. La vremea respectivă ele erau unele dintre cele mai cunoscute personaje mondene ale Americii. După reality show-ul respectiv ele au rămas 100% în atenția presei pentru că activitățile lor preferate sunt petrecerile, prezentările de modă și relațiile de scurtă durată cu diverse celebrități masculine.

08. Mary-Kate și Ashley Simpson sunt celebre încă dinainte de a spune primele cuvinte. Surorile Olsen au început să facă bani încă de la primii pași, iar părinții le-au gestionat atât de bine câștigurile încât la ora actuală averea lor este estimată undeva pe la 1 miliard de dolari. Cele două sunt considerate adevărate fashioniste de unele voci și critici de modă.

07. Talentul muzical și actoricesc al Jessicăi și al lui Ashlee Simpson este contestat de multe voci. Nimeni, însă, nu le contestă faptul că arată amândouă foarte bine. Deși au fost protagonistele unui scandal în care se spunea că tatăl lor le-ar fi exploatat de dragul banilor, cele două au trecut cu bine de acest incident și au continuat să rămână printre preferatele publicului american și nu numai.

06. Paris și Nicky Hilton sunt două dintre cele mai mari scandalagioaice ale Hollywood-ului. Oricum, Nicky e ceva mai temperată. Dar latura de scandal este tot farmecul surorilor Hilton. Toată planeta vrea să știe ce mai fac, pe unde mai petrec și cu cine s-au mai cuplat cele două moștenitoare ale imperiului Hilton.

05. Cu toții am auzit de Penelope Cruz și suntem înnebuniți după felul în care arată și joacă. Mai puțini știm că diva espaniola, are o soră cel puțin la fel de sexy, Monica. În ciuda faptului că Penelope a fost desemnată de mai multe publicații drept una dintre cele mai sexy femei din lume, actrița e de părere că Monica este mult mai frumoasă decât ea. Surorile Cruz au creat împreună o colecție pentru Mango.

04. Britney Spears a făcut vâlvă încă de când s-a lansat, iar din cauza asta toată familia ei a intrat în atenția presei. Inclusiv sora ei, Jamie Lynn. Aceasta nu pare, deocamdată, prea avidă de celebritate, dar asta n-a împiedicat-o să intre în gura presei, mai ales că a ales să facă un copil la o vârstă extrem de fragedă.

03.Beyonce este una dintre cele mai celebre femei din lume la ora actuală, știe toată lumea. Dar la fel de celebră ar putea deveni și sora ei, Solange. Surorile Knowles și-au ales aceeași același drum în viață: muzica. Beyonce a vândut deja zeci de milioane de albume, iar Solange pare nerăbdătoare să o prindă din urmă. Ea a lansat deja vreo două piese. În ceea ce privește sex-appeal-ul celor două surori, putem spune că sunt două dintre cele mai dorite femei din lume.

02. Venus și Serena Williams sunt două surori extrem de celebre, bogate, iar talentul lor sportiv s-a văzut pe toate marile terenuri de tenis din lume. Banii strânși din tenis au ajuns la peste 200 de milioane de dolari, iar suma va deveni din ce în ce mai mare pentru că Venus și Serena continuă să câștige turnee după turnee.

01. Kylie și Dannii Minogue
sunt două dintre cele mai cunoscute surori de pe mapamond. Amândouă cântă, amândouă sunt frumoase și amândouă sunt cel puțin o dată pe săptămână pe prima pagină a tabloidelor din întrega lume. E drept, că la nivel de celebritate, Kylie o depășește pe Danii, dar, după cum spun ele, asta nu le împiedică să se înțeleagă extrem de bine. 

Articole asemanatoare
TOP 10 cele mai tari filme porno
TOP 10 cele mai tari PACALELI de 1 APRILIE!
Top 10 Cele mai amuzante si ciudăţele pisicute / FOTO incredibile!
Surorile KARDASHIAN – afis sexy!

Comenteaza acest articol

TOP 10 surori celebre

by realitatea   2 min
0