Home > Lifestyle > Stiri > Top 10 barbati atragatori care s-au nascut femei!

Top 10 barbati atragatori care s-au nascut femei!

Toti acesti barbati bine-facuti au succes in cariera,  iubite, sunt admirati pentru virilitatea lor. Si, da, s-au nascut femei.

Balian Buschbaum s-a nascut in 1980, in Germania, ca Yvonne Buschbaum. Desi era una dintre cele mai bune saritoare cu prajina, in 2007, Buschbaum si-a anuntat retragerea din cauza unei accidentari. In 2008, aceasta si-a schimbat oficial numele si a recurs la o operatie de schimbare de sex pentru a deveni barbat.

Fost producator de filme pentru adulti, Buck Angel este un erou pentru comunitatea lesbienelor, homosexualilor si transsexualilor din SUA. La ora actuala, este avocat, scriitor si are o companie de productie proprie.

Loren Rex Cameron este un fotograf american care a surprins pe pelicula toate etapele prin care a trecut ca sa devina din femeie barbat.

Iar Harvie este un actor de stand-up care face adesea haz, in numerele sale, de transsexualitatea sa.

“Nascuta” in Canada in 1979, Lucas Silveira este solistul si compozitorul trupei The Cliks, dar a lansat si un album solo.

Rocco Kayiatos este cunoscut sub numele Katastrophe, un cantaret de hip hop american.

Thomas Beatie a devenit cunoscut drept “Gravidul”. Beatie a trait ca femeie vreo 20 de ani, apoi a inceput terapia cu hormoni masculini, dar a decis sa-si pastreze organele genitale pentru ca el si nevasta sa, care nu putea sa ramana gravida, sa aiba copii. Beatia are deaja trei mostenitori.

Ryan Sallans s-a nascut Kimberly Ann, iar acum este avocat pentru drepturile transsexualilor. Transformarea lui din femeie in barbat a durat cativa ani si s-a incheiat in 2005.

Andreas Krieger a fost o sportiva din Germania careia, in anii adolescenti, i s-au administrat steroizi fara stirea ei, ceea ce a facut-o sa devina tot mai masculina. In 1990, s-a retras din sport apoi, in 1997, a facut o operatie de schimbare de sex.

Chaz Bono s-a nascut Chastity Bono, fiica celebrei Cher. La 25 de ani, aceasta a marturisit ca e lesbiana pentru ca apoi sa-si dea seama ca vrea sa fie barbat, apeland la o operatie de schimbare de sex.

Articole asemanatoare
Top 10 Femei superbe care s-au nascut barbati!
Te va soca ce se intampla in culisele concursurilor de Miss. “Frumusetea”, asa cum n-ai mai vazut-o

1 Response

  1. mirela

    Prostii! Astia nu sunt barbati, ci niste bolnave psihic, care au trebuit operate pentru a nu se sinucide sau automutila. Nu sunt in stare sa aiba relatii sexuale firesti , nu au erectie, nu produc sperma nu ejaculeaza, ba mai mult raman gravide sau gravizi, hai, sa-mi spuna ziaristii care publica asemenea stupizenii de articole, cum este corect. Nu poti sa sustii ca bolnavele astea au devenit barbati, doar pentru ca se indoapa cu hormoni masculini si li s-au cusut un “penis” intarit cu un os si doua “testicule” din silicon, fiindca in asta consta asa-zisa operatie de schimbare de sex !!!

Comenteaza acest articol

Top 10 barbati atragatori care s-au nascut femei!

by realitatea   1 min
1