Home > Agenda > Top 10 trupe de peste Prut

Top 10 trupe de peste Prut

1. Zdob si Zdub
Ultima oara cand am ascultat o portie live de „hardcore moldovenesc” a fost in opening act-ul concertului lui Goran Bregovic din toamna anului trecut. Cu o chitara excelenta si cu un backing vocals bine strunit, Zdob si Zdub a sunat mai bine decat circarii lui Goran. In ciuda valorii lor, moldovenii s-au cam suparat pe zdubi. Anul trecut au fost pe locul al patrulea in categoria Dezamagirea anului de la Rupere Music Awards, pentru ca „se ocupa mai mult de concertele din strainatate”.

2. Alternosfera

Alternativii s-au intalnit in 1998. De atunci, au ajuns la un sunet curat si consistent. I-ati vazut poate la Stufstock sau la B’Estfest pe baietii care canta despre Drumurile de noroi si Florile din Groapa Marianelor. Pe forumuri li se reproseaza ca suna cam mult a Linkin Park. Fanii adevarati raspund, insa, ca moldovenii canta chiar mai bine decat alternativii americani. Pana una alta, retineti ca in ultima vreme Alternosfera a ajuns sa fie iubita, in Moldova, mai mult decat Zdob si Zdub.

3. Corbus Albus

Sunt rai, agresivi si asculta in draci Pantera si Korn. Dar suna neasteptat de bine, iar vocalista Anna Constantinova este nu doar simpatica (pe stilul rus), dar si inspirata (versurile ii apartin). Corbii imaculati au implinit sase ani de cand solista dadea un anunt prin care cauta „o trupa ce canta rock alternativ, hardcore sau punk”. La capitolul metale grele, mai merita ascultate mixturile jazz-death metal de la AbnormalNDeffect, dar si urmasii trupei Slayer, Infected Rain.

citește în continuare pe 24fun.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Top 10 trupe de peste Prut

by realitatea   1 min
0