Tabu
lifestyle

TOP 10 vedete care au apelat la serviciile prostituatelor

10. M-am gândit că ar fi bine să pun și un român autentic în acest top. Carol al II-lea al României era cunoscut la vremea lui pentru poftele sexuale pe care i le producea priapismul. El apela deseori la serviciile celor mai cunoscute prostituale din București. Asta pe lângă numeroasele amante care i se dăruiau din plăcere.

09. Rapperul Ne-Yo, deși tinerel și frumușel, a avut o mica problemă la un moment dat! Ce e mai amuzant e că el singur și-a făcut-o cu mâna lui! Într-o seară liniștită el s-a decis să se relaxeze în brațele unui travestit care recomanda călduros plata cash la sfârșitul întâlnirii. Probabil că nimeni nu ar fi aflat, dacă Ne-Yo nu s-ar fi fotografiat împreună cu domnul respectiv. Poza a ajuns pe căi necunoscute și la presă.

08. Acum o mie de ani, când a izbucnit scandalul Heidi Fleiss, una dintre cele mai cunoscute matroane ale tuturor timpurilor, pe agenda ai de lucru au figurat extrem de multe nume sonore. Printre acestea, cel mai de seamă era domnul Jack Nicholson despre care am putea spune că avea abonament la "fundația respectabilei doamne".

07. Alcoolul, drogurile și petrecerile lungi și dese nu sunt singurele vicii ale lui Charlie Sheen. Åži el este unul dintre clienții prezenți în catalogul lui Heidi Fleiss. Încă un motiv de dezintoxicare pentru Charlie!

06. Despre Tiger Woods se spune că nu și-a înșelat soția doar cu cele câteva zeci de amante, ci că ar fi apelat destul de des și la diverse doamne de companie care l-au costat o avere. Surse apropiate acestuia au declarat că Tiger ar fi cheltuit peste 60.000 de dolari pentru astfel de servicii.

05. Nu mai târziu de săptămâna trecută și D’Angelo a intrat în clubul vedetelor pasionate de sex plătit. Am fi crezut că fizicul lui impecabil nu l-ar obliga să plătească pentru sex deocamdată, dar nu a fost așa. Ghinionul lui a fost că domnișoara pe care și-o dorea era fix o polițistă care lucra sub acoperire.

04. Singura doamnă prezentă în acest top este celebra Eve. Mai mulți angajați ai unui hotel din Miami au declarat că au surprins în repetate rânduri diverși domni care intrau la ea în cameră. Iar domnii cu pricina erau cunoscuți în hotelul respectiv pentru genul de "room service" pe care îl prestau.

03. Jerry Springer își datorează întrega carieră unei prostiuate. Înainte de a deveni vedeta care e acum, el era un politician obișnuit. Asta până a fost prins cu mâna altcuiva în pantaloni. Respectiva era, bienînțeles, o prostituată. Jerry a fost exclus din politică și s-a apucat de televiziune. Altfel, poate ajungea președinte!

02. Eddie Murphy are gusturi destul de dubioase având în vedere că pozează într-un familist convins și la locul lui. El a fost prins în timp ce era pe punctul de a se bucura de serviciile unui tânăr pe unul dintre cele mai "prostituabile" bulevarde din Los Angeles, Santa Monica.

01. Cumințelul Hugh Grant a pățit-o cel mai mediatic, am putea spune. Spiritul lui de gentleman bitanic a dispărut complet când în față i-a apărut Divine Brown, o prostituată de culoare. Hugh a comandat un sex oral, iar ea a acceptat. Nu la fel de bine s-au împăcat cu situația și polițiștii care au observat activități suspecte în mașina actorului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce MENIU va avea la nunta ELENA BASESCU

Teatrul de Operetă te așteaptă cu picturi pe sticlă

realitatea

Sienna Miller, Claudia Schiffer și Kylie Minogue se dezbracă în scopuri caritabile

realitatea

Top 10 cele mai fotogenice celebrități

realitatea

Suntem ceea ce consumăm

realitatea

Concurent de la “Vocea României” înecat

Scrie un comentariu