Tabu
Image default
lifestyle

TOP 10 vedete care au avut experiențe paranormale

10. Nu mulți români au auzit de Maksim Chmerkovskiy. Americanii, însă, îl știu foarte bine pentru că e una dintre cele mari vedete de la "Dansez pentru tine"-ul lor. Acest Maksim s-a întâlnot cu o fantomă la hotel: "Eram într-un hotel și camera vecină era bântuită de fantoma unei femei care sărise pe geam după ce o înșelase bărbatul. Se auzeau multe zgomote ciudate, am sunat la recepție, iar ei mi-au spus să tac pentru că e o fantomă. În două secunde eram la recepție!".

FOTO: thehollywoodgossip.com

09. Este posibil ca Taylor Momsen să se îmbrace în halul ăsta ca să sperie fantomele din viața ei, dar ea nu crede asta: "Mama mea locuiește în Lacul dracului (en. Devil’s Lake) și când a murit vecina mea m-am dus să-i caut fantoma în casă. Am găsit-o și chiar am vorbit cu ea și am fotografiat-o!". Din păcate, Taylor nu a arătat fotografiile.

FOTO: gossipteen.com

08. Anna Nicole Smith. Åžtiu că nu e bine să iei morții în derâdere, dar Anna a avut o experiență mult prea fantastică cu o fantomă: "O fantomă s-a strecurat pe sub așternuturile în care dormeam în patul din apartamentul meu din Texas și apoi am avut parte de o partidă uimitoare de sex. Eu am crezut că e iubitul meu, dar când m-am uitat am văzut că era un fel de spirit! Nu mi-a făcut rău!". O credem doar dacă iubitul despre care vorbește era fostul ei soț care avea peste 90 de ani.

FOTO: dlisted.com

07. Keanu Reeves
a declarat la un moment dat că experința paranormală pe care a avut-o în copilărie l-a traumatizat pe viață: "Locuiam în New Jersey și am văzut și simțit această fantomă. Era cineva într-un costum alb, dar nu părea să fi avut corp sau picioare. M-am uitat la dădaca mea și, și ea era la fel de șocată. Nu am mai putut să dorm și încă văd acea siluetă în coșmarurile mele!".

FOTO: filmschoolrejects.com

06. Shayne Lamas, fiica lui Lorenzo Lamas, actriță și ea,  a avut o experiență îngrozitoare care nu îi dă pace nici azi: "M-am trezit într-o dimineață și cineva invizibil îmi scrie pe pereții camerei, iar apoi o glindă s-a spart!".

FOTO: 1.bp.blogspot.com

05. Kesha
pare a fi obișnuită, oarecum, cu fantomele: "În fiecare seară mă rugam de prietenele mele să doarmă la mine peste noapte, ca să nu vină fantomele să mă bântuie!". Dar cât de des or bântui-o, nu spune.

FOTO: bestmusicartists.com

04. Lisa Rinna
a trecut prin experințe extrem de neobișnuite chiar în casa soțului ei. Mai grav este că și cele două fiice ale ei au fost implicate. Ea a povestit că a surprins-o pe fiica ei cea mare încercând să vorbească și răzând cu o persoană care nu era acolo, iar pe cea mică a auzit-o râzând din senin, iar când s-a dus în camera copiilor a văzut o femeie care stătea aplecată peste pătuțul ei.

FOTO: seethrudresses.com

03.
Experineța lui Lady GaGa legată de fantome nu este cunoscută niciunei minți omenești, dar a speriat-o pe aceasta de moarte pentru că interpreta cheltuie o grămadă de bani pentru o echipă de vânători de fantome pe care o ia cu cu ea în toate hotelurile în care stă în timpul turneelor.

FOTO: come4me-radio.net

02. Matthew McConaughey
a conviețuit, la un moment dat, alături de o fantomă prietenoasă pe care a botezat-o Madame Blue. Cel puțin așa susține el. Actorul a declarat că s-a speriat destul de tare atunci când a dat nas în nas cu aceasta pentru prima oară, dar că apoi s-a obișnuit cu ea: "Poate că ne-am înțeles atât de bine pentru că eu stăteam tot timpul gol prin casă!".

FOTO: mercadotv.com.au

01. Michelle Williams
a mărturisit că a fost vizitată de vreo două ori de fantoma fostul ei logodnic, Heath Ledger. La prima întâlnire, fantoma a început să miște mobila din casă, iar la cea de-a doua, Heath și-a cerut scuze că nu ajutat-o la creșterea fiicei lor, Matilda.

FOTO: topnews.in

ARTICOLE SIMILARE

Cât de mult s-a schimbat Fernandes, fosta vedeta PRO TV!

Shakira s-a despărțit de iubitul ei

realitatea

9 greșeli pe care le fac femeile

realitatea

Pro și contra Mihaelei Rădulescu

realitatea

ALAIN DELON in pragul sinuciderii

Păruială între manechine la prezentarea colecției lui Jean Paul Gautier

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu