Home > Agenda > stiri > TOP 10 vedete care au devenit designeri

TOP 10 vedete care au devenit designeri

10. Britney Spears are de la 1 iulie 2010 propria ei linie de design vestimentar. Ea a declarat că a creat această colecție pentru fanii ei  și că cel mai important criteriu a fost ca hainele să fie comode, purtabile și să se apropie de stilul ei.

FOTO: cdn.sheknows.com

09. Bono s-a decis cu ceva vreme în urmă să inventeze o linie vestimentară ecologică. Cu ajutorul blugarilor de la Rogan solistul U2 a scos pe piață o colecție confecționată în totalitate din materie organică. Aceasta se numește Edun.

FOTO: nogoodforme.filmstills.org

08. Jennifer Lopez n-a avut, pe podium, o viață la fel de ușoară și plină de succes ca pe scenă. Interpreta a lansat de-a lungul anilor două colecții, una intitulată JLO și care era mai casual, iar cealaltă Sweetface, mai apropiată de haute couture. Vedeta a fost nevoită, fie din cauza crizei sau a proastei inpirații, să închidă mai multe magazine în ultimii trei ani.

FOTO: smartsexyrichcrazy.com

07. Sarah Jessica Parker spunea despre creațiile ei din colecția ei, Bitten, că se adresează femeilor obișnuite și că pot fi purtate în fiecare zi și în diverse ocazii. În plus, sunt chic fără a fi avantgardiste sau ieșite din comun.

FOTO: blogs.trb.com

06. Sienna Miller s-a hotărât să creeze o linie vestimentară alături de sora ei, Savannah. Aceasta se numește Twenty8Twelve (data de naștere a vedetei) și imită perfect stilul boho-chic cu care ne-a obișnuit Sienna.

FOTO: i211.photobucket.com

05. Gwen Stefani a fost încă de la începuturile carierei un adevărat fashion icon. Așa că era firesc pentru toată lumea ca ea să lanseze o linie vestimentară. Aceasta se numește L.A.M.B. și este inspirată 100% din felul extravagant în care se îmbracă vedeta. Evident, a prins imediat la public.

FOTO: poshbot.com

04. Madonna a creat pentru H&M una dintre cele mai populare colecții din istoria brandului. Hainele au fost o combinație de obișnuit cu glam-ul reginei muzicii pop. În plus, Madonna ar trebui să lanseze anul acesta o linie de haine pentru copii care se va vinde doar la Macy’s.

FOTO: southsideworks.com

03. Sean "P. Diddy" Combs este, fără îndoială, un as al reușitelor. Pe lângă faptul că se bucură de un succes nebun în muzică, Diddy este și cel profitabil rapper devenit designer. Colecțiile lui vestimentare, branduite Sean John Clothing, au reușit să îi aducă un profit de milioane de dolari de la lansarea din 1998.

FOTO: datzhott.com

02. Dar ce nu designează Victoria Beckham? Ea a început cu o colecție de jeanși, apoi genți și accesorii și a  continuat în stil mare cu o colecție completă și apreciată, intitulată simplu VB. V-ați prins de unde vine numele? Momentan, doamna Beckham se ocupă de decorat mașini pentru că cei de la Range Rover au numit-o de curând designer șef.

FOTO: leregoledellattrazione.typepad.com

01. Kate Moss
și-a început cariera de designer alături de Topshop în 2007. Lansarea colecției a stârnit o adevărată isterie media la vremea respectivă, iar cei de la Topshop au declarat că Moss a primit cam 4 milioane de euro pentru a crea pentru ei. Hainele inventate de atunci încoace de Kate pentru brandul britanic s-au bucurat de un succes demn de invidiat.

FOTO: thegoodlifelookbook.files.wordpress.com


Loading...

Comenteaza acest articol

TOP 10 vedete care au devenit designeri

by realitatea   2 min
0