Home > Lifestyle > Stiri > TOP 10 vedete care au fost la un pas de moarte

TOP 10 vedete care au fost la un pas de moarte

10. Kanye West a reușit să iasă aproape neatins dintr-o mașină făcută praf în urma unui accident. Asta s-a întâmplat în 2002. Vedeta nu a suferit răni majore, dar și-a fractural mandibula.

09. Dacă Boy George ar fi murit în 1999, moartea ar fi fost pe placul lui. Artistul repeta pe o scenă când imprevizibilul s-a produs și s-a trezit peste el cu un disco ball de aproape 30 de kilograme. Norocul lui a fost că a apucat să se ferească la timp și a scăpat doar cu câteva răni minore.

08. Dustin Hoffman a fost cât pe ce să rateze o carieră de succes de-a lungul a patru decenii. Nu din cauza lui, ci din cauza vecinilor săi din anii ’70. Actorul locuia ușă în ușă cu un grup de teroriști care fabricau bombe artizanale chiar în respectivul apartament. Una dintre aceste bombe a explodat accidental, iar clădirea a fost grav avariată. Hoffman a avut noroc cu carul pentru că tocmai ieșise din casă.

07. Cazul lui Joaquin Phoenix poate fi învățătură de minte pentru toți cei care nu poartă centura de siguranță. Acum câțiva ani actorul a rămas fără frâne și nu s-a oprit decât atunci când s-a lovit de o altă mașină. Din fericire a scăpat fără nicio zgârietură pentru că avea centură. A fost scos din mașină de nimeni altul decât regizorul Werner Herzog care trecea întâmplător pe acolo.

06. Hugh Heffner era cât pe ce să moară în același fel în care a trăit toată viața, adică în timp ce făcea sex. În 1977, tăticul Playboy era implicat într-o partidă amoroasă cu modelul Sondra Theodore, când s-a înecat cu o jucărie sexuală. Aceasta i se înțepenise în gât, el nu mai putea respira și dacă Sondra nu și-ar fi păstrat calmul și nu i-ar fi scos-o, greu ce-i drept, Hugh ar fi fost încă de pe atunci într-o lume mai bună.

05. Eminem era să se trimită pe lumea cealaltă cu mâna lui. În 2005 starul american a luat, de dragul senzațiilor probabil, o mână de pastile cu metadonă. În afară de astea, el își mai administra zilnic vreo 20 de pilule prescrise de medic. Eminem a ajuns suficient de repede la spital, astfel încât medicii au reușit să îl țină printre noi.

04. Simpaticul Martin Lawrence pe care îl știm cu toții din "Bad Boys" a fost cât pe ce să părăsească această lume în 1999. Pe atunci el se chinuia să slăbească pentru un rol și alerga pe afară când temperatura era de aproape 39 de grade Celsius. A leșinat și a stat în comă mai bine de trei zile. Din fericire, și-a revenit.

03. Jason Priestley a înșelat moartea de vreo trei ori. Prima oară, în 1999, a scăpat cu viață dintr-un accident produs chiar de el care conducea ca șmecherul un Porsche sub influența alcoolului. Apoi, vedeta din Beverly Hills 90210, a fost implicată într-un grav accident acvatic, iar în 2002 a făcut un alt accident auto chiar înaintea unei curse. A fost transportat la spital cu fractură de coloană și alte câteva răni minore.

02. Jim Cavietzel, actorul care l-a interpretat pe Isus în "Patimile lui Hristos" al lui Mel Gibson a fost lovit de fulger chiar când filma pentru respectivul film. Partea stranie e că a scăpat viu și nevătămat. Mai straniu e că asistentul care a fost trăsnit alături de el a mai fost fulgerat încă o dată tot în timpul filmărilor și nici a doua oară nu a pățit nimic.

01. 50 Cent
ar fi trebuit să fie încă din 2000 în lumea celor drepți. Rapperul a fost împușcat la vremea respectivă de 9(nouă, ca să nu credeți că am greșit) și a fost internat într-o stare atât de gravă încât medicii nu-i mai dădeau nicio șansă. 50 a contrazis, însă, pe toată lumea și a supraviețuit grație spiritului său de luptător și rezistenței fizice dobândite în sălile de forță.

BONUS. În 1966 Bob Dylan a fost implicat într-un accident de motocicletă în apropierea casei lui din Woodstock. Artistul spune că și-a rupt atunci câteva vertebre și a fost foarte aproape de lumea cealaltă, ceea ce l-a făcut să ducă o viață mai discretă și mai izolată. Ceea ce pune la îndoială spusele lui e faptul că nicio ambulanță nu a fost chemată la locul respectiv în ziua cu pricina.

Articole asemanatoare
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului
eminem
Fiica lui Eminem a vorbit deschis despre adevărata relație pe care o are cu tatăl ei
kanye west
Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston
John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes

Loading...

Comenteaza acest articol

TOP 10 vedete care au fost la un pas de moarte

by realitatea   3 min
0