Tabu
PEOPLE

TOP 10 vedete care au murit suspect

10. Anna Nicole Smith a murit la doar 39 de ani, iar cauza morții a fost o supradoză de droguri combinate. În jurul morții ei au planat o serie de speculații pentru că moartea ei a semănat extrem de tare cu cea a fiului ei, Daniel. Acesta a murit cu câteva luni înaintea mamei lui, iar felurile similare în care au murit cei doi i-au făcut pe unii să se gândească la crimă.

FOTO: thinktechno.com

09.
Nu toată lumea a crezut povestea morții lui River Phoenix. Actorul era un militant înrăit împotriva consumului de droguri, dar, cu toate acestea, a murit din cauza unei supradoze de heroină și cocaină. Suspiciunile în privința morții acestuia au fost cauzate nu doar de campania antidroguri dusă de Phoenix, dar și de faptul că pe corpul acestuia nu a fost găsită nicio urmă de înțepătură.

FOTO: missattitude.us

08. Cauza morții lui Michael Jackson o știm cu toții. Regele pop a murit din cauza consumului exagerat de medicamente, calmante și antidepresive. Până la această oră, cea mai populară teorie a conspirație care planează în jurul morții artistului este că acesta și-a înșelat moartea pentru a scăpa de atenția întregii lumi și de faliment.

FOTO: aceshowbiz.com

07. Oricum am privi situația, moartea lui David Carradine este suspectă. Acesta a fost găsit spânzurat în dulapul unui hotel din Bangkok. Familia a respins imediat ipoteza unei sinucideri, iar cauza morții, haideți să îi spunem oficială, care a ajuns rapid la presă a fost că actorul murise în timpul unor practici sexuale sadomasochiste. Teoriile ulterioare susțin, însă, că David Carradine a fost ucis de o bandă kung fu pentru că urma să facă publice informații despre dedesubturile lumii artelor marțiale.

FOTO: a.abcnews.com

06. James Dean a murit într-un accident de mașină după ce s-a lovit frontal de un alt autoturism. A fost declarat decedat după ce a ajuns la spital. Cu toate acestea există o serie lungă de zvonuri și speculații care susțin că Porsche-ul lui Dean era prea puțin avariat și că accidentul nu fusese suficient de grav pentru a duce la decesul actorului, iar acesta și-a înscenat moartea.

FOTO: nationallampoon.com

05. Așa cum bine știți, John Lennon a fost ucis de Mark David Chapman în 1980 în fața clădirii în care locuia. Nu toată lumea crede acest lucru. Nu în totalitate. Mulți sunt de părere că Chapman fuse drogat / hipnotizat / setat de către guvernul american care îl voia mort pe Lennon pentru simplul motiv că acesta era un adversar împătimit al proapătului președinte ales, Ronald Reagan.

FOTO: americansongwriter.com

04. Sinuciderea lui Kurt Cobain din 1994 a șocat pe toată lumea. Artistul s-a împușcat în cap după ce a fugit dintr-o clinică de dezintoxicare. Imediat după tragedie, Courtney Love, văduva lui Cobain, a angajat un detectiv care ar fi trebuit să afle ce a făcut Kurt de când a fugit din clinică până a ajuns acasă unde și-a luat viața. Raportul întocmit de detectiv spune că solistul de le Nirvana era atât de drogat încât nu ar fi fost în stare să țină pușca în mână și că cineva l-ar fi omorât. Dacă e așa… nu s-a aflat până acum cine este criminalul.

FOTO: dailystab.com

03. Moartea lui Elvis Presley a fost destul de "curată". Legiștii au dat un verdict care ar fi trebuit să nu ducă la milioane de ipoteze: infarct. Nu toată lumea a fost de acord. Nu sunt puțini cei care cred că Elvis și-a înscenat propria moarte pentru a-i crește vânzările. De altfel, de-al lungul ultimilor 30 de ani, au existat sute de persoane care susțin că l-au văzut pe Elvis.

FOTO: userserve-ak.last.fm

02. Åži în cazul morții lui Marilyn Monroe de vină este o supradoză pe care actrița ar fi luat-o din greșeală (asta e varianta oficială). În jurul morții ei s-au făcut o grămadă de speculații, cea mai cunoscută fiind cea conform căreia ea a fost ucisă de mafia sau de CIA pentru că știa prea multe detalii despre legăturile strânse pe care frații Kennedy le aveau cu crima organizată.

FOTO: chroniccandy.com

01. Atât Bruce Lee, cât și fiul lui, Brandon, au avut parte de morți extrem de suspecte. Bruce a decedat după ce creierul i s-a umflat cu 15 procente (medicii nu au dat o explicație tocmai clară a acestui fapt), iar Brandon a fost împușcat accidental pe platoul de filmare. Conspiraționiștii spun cei doi au fost uciși pentru că urmau să facă publice secrete ale artelor marțiale.

FOTO: virtualbusinesslifestyle.com

BONUS. Natalie Wood a avut parte de o moarte înfiorătoare. Actrița s-a înecat. Din primele investigații a rezultat că ea a căut de pe yacht-ul unde consumase alcool alături de sotul ei, Robert Wagner, și Christopher Walken. Au existat speculații care susțineau că actrița ar fi fost ucisă, dar raportul întocmit de legist susține și în ziua de azi că Wood s-a înecat în timp ce încerca să se întoarcă pe vas.

FOTO: 4.bp.blogspot.com

ARTICOLE SIMILARE

Costumat în UNICORN și cântând, Ryan Reynolds i-a șocat pe coreeni

realitatea

Maluma, refuzat de Selena Gomez. Ce propunere incendiară i-a făcut artistul

Andreea Damian

Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie de pe planetă

Andreea Damian

Inna, cu chiloteii la vedere!

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine

Andreea Damian

Scrie un comentariu