Home > Agenda > stiri > TOP 10 vedete care nu poartă sutien

TOP 10 vedete care nu poartă sutien

10.  Cristina Ricci nu mai aduce deloc cu personajul sumbru din Familia Adams. Dimpotrivă. Ea pare dispusă să distrugă cu orice preț imaginea de fetiță cuminte pe care o avea cu câțiva ani în urmă.

09. Elizabeth Hurley, acum o femeie așezată la casa ei de soț miliardar, pare să tânjească după vremurile când era un model de succes. Însă nici pe atunci nu ieșea atât de indecentă din casă.

08. Spre deliciul fanilor și paparazzilor, nici Kate Beckinsale nu poartă sutien tot timpul. Mai mult, actrița pare extrem de în largul ei atunci când nu poartă susținătorul accesoriu.

07. Lily Allen e și la sâni la fel de slobodă cum e la gură. Cântăreața nu se sfiește să iasă fără sutien chiar dacă știe că paparazzii o urmăresc oriunde s-ar duce.

06. Din câte spun bârfele, Jennifer Aniston nu e deloc mulțumită de felul în care arată. Chestia asta e ușor contrazisă de faptul că ea nu poartă prea des sutien, lăsându-și nurii la vedere.

05. Dacă tot a devenit celebră datorită ideei de sex, Sarah Jessica Parker e pusă pe stârnit fantezii. Actrița pare dispusă să își arate sânii în public mult mai des decât a făcut-o în celebrul serial Sex and the City.

04. Victoria Beckham poate să se considere nu doar un fashion icon, ci și un nipple icon. Doamna David Beckham este mai mult decât… satisfăcută atunci când iese în oraș.

03. Pamela Anderson a pozat nud mai des decât facem noi piața. Așa că, în cazul ei, un sfârc la vedere sau o rochie fără sutien, nu sunt cine știe ce. Nu puteam, totuși, să nu o menționăm în acest top.

02. Poate că Naomi Campbell își pierde părul, dar farmecele ba. Mai ales atunci când iese pe stradă fără sutien, privirile nu se mai dezlipesc de pe… imaginea vedetei.

01. Sfârcurile lui Britney Spears sunt aproape la fel de celebre ca și ea. Tatăl ei chiar i-a interzis să mai iasă fără sutien pentru a-și reabilita imaginea publică. Imediat după, Britney a fost fotografiată fără chiloți.

FOTO: thesun.co.uk


Loading...

Comenteaza acest articol

TOP 10 vedete care nu poartă sutien

by realitatea   1 min
0