Tabu
lifestyle

TOP 10 vedete cu defecte fizice vizibile – FOTO

Sunt mari, sunt tari, sunt celebre, au milioane de dolari, dar nu sunt perfecte! Vorbim despre câteva dintre vedetele de la Hollywood care au defecte fizice evidente. În top veţi găsi şi câteva surprize pentru că unele dintre celebrităţile incluse aici sunt considerate adevărate sex simboluri.

Foto: listverse.com

10. Credeaţi că Megan Fox e perfectă? Ei bine nu e chiar aşa. Frumoasa vedetă are brahidactilie, ceea ce s-ar traduce printr-o formă anormală, de cele mai multe ori inestetică, a degetelor de la mâini. Boala este ereditară sau poate fi dobândită în urma unor accidente din copilărie.

09. Rivers Cuomo, solistul de la Weezer, s-a născut cu un picior mai scurt decât celălalt. Cu cinci centimetri mai exact. Rivers a scăpat de acest defect în urma unor proceduri chirurgicale extrem de dureroase şi purtând un aparat despre care nu are nicio amintire plăcută.

08. Andy Garcia are o cicatrice pe unul din umeri. Nimic neobişnuit până aici. Partea interesantă urmează abia acum. Actorul ar fi trebuit să aibe un frate geamăn. Din păcate acesta a murit in utero, iar Andy s-a născut cu fratele lui nedezvoltat ataşat de umăr. Acesta a fost scos chirurgical înainte ca Andy să împlinească un an.

07. Pe când avea doar 17 ani, Vice Vaughn şi-a pierdut o parte din degetul mare de la mâna dreaptă în urma unui accident auto. El a declarat că nu are nicio problemă cu acest defect fizic, ba chiar face mişto spunând că acum degetul lui mare seamănă cu un penis.

06. Billy Corgan de la Smashing Pumpkins s-a născut cu un semn din naştere care nu poate trece neobservat. O pată mare pe palma şi degetele de la mâna stângă. Pata este efectul sindromului Klippel-Trenauney care poate ajunge chiar la o asimetrie vizibilă între părţile corpului.

05. Cei mai mulţi oameni cred că cicatricea pe care Joaquin Phoenix o are pe buza de sus este urmarea unui accident. Nu este aşa. Actorul s-a născut cu ea.

04. Gerard Butler e sexy şi chipeş ştie toată lumea. Ce nu ştiu foarte mulţi e faptul că el are o ureche clăpăugă. Cumva perpendiculară pe cap.:)

03. Jennifer Garner este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume. Asta pentru că nu mulţi au apucat să îi vadă degetele de la picioare. Degetul mic al actriţei este, practic, cocoţat peste cel de lângă el.

02. Lily Allen e genul de artist despre care ai spune numai lucruri drăguţe. Dar şi ea are ceva care nu e drăguţ de loc. Artista are trei sfârcuri şi, spre surprinderea tuturor, nu se sfieşte să le arata tuturor.

01. Dan Aykroyd spune despre el că are degete de broască. Două dintre degetele de la fiecare picior sunt unite de o bucată de piele. Defectul se vede uşor din clipul de mai jos.

ARTICOLE SIMILARE

OANA ROMAN si-a certat “bebelusul” mai mic cu 9 ani ca ea! FOTO!

La 23 de ani, cantareata Belinda are 19 operatii estetice!

Ghici cine…

realitatea

Simona Maierean

realitatea

Cine e taică-tu?

Ghici cine e verde

realitatea

4 comentarii

Scrie un comentariu