Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Top 10 vedete cu multi copii

Charlie Chaplin, Bob Marley, Angelina Jolie, Eddie Murphy sau Marlon Brando, pe langa celebritatea lor mai au ceva in comun: toti au familii foarte numeroase. De ce ne atrag atentia aceste vedete? Pentru ca in acest inceput de secol 21, in care cuplurile nu isi asuma sarcina de a creste mai mult de unul – doi copii, fie din cauza conditiilor financiare, fie din cauza unui trend ascendent al despartirilor si divorturilor, ei se abat de la acest trend si o fac intr-un fel unic.

  1. Angelina Jolie & Brad Pitt

Printre cele mai cunoscute vedete care se mandresc cu o familie numeroasa este cuplul format din Angelina Jolie si Brad Pitt. Celebrii actori au in prezent 3 copii biologici, gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline si o fata pe nume Shiloh si 3 copii adoptati – Maddox, Pax si Zahara.

  1. Steven Spielberg

Steven Spielberg, bine cunoscutul regizor, care a castigat de doua ori premiul Oscar pentru „Lista lui Schindler” si „Salvati soldatul Ryan”, este tatal a 7 copii.

top-10-vedete-cu-multi-copii1

  1. Mick Jagger

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, a fost casatorit de doua ori si are 7 copii si 3 nepoti.

top-10-vedete-cu-multi-copii2

  1. Rod Stewart

Rod Stewart, cantaretul si compozitorul englez, este considerat unul dintre cei mai buni artisti din toate timpurile, primind si o stea pe Hollywood Walk of Fame. In ceea ce priveste viata personala, Rod a fost implicat in 3 casnicii si are 8 copii cu 5 femei diferite.

top-10-vedete-cu-multi-copii3

  1. Mel Gibson

Mel Gibson are 7 copii cu fosta lui sotie, Robyn, de care s-a despartit dupa un mariaj de 28 de ani. De asemenea, celebrul actor mai are o fiica din relatia cu Oksana Grigorieva.

top-10-vedete-cu-multi-copii4

  1. Eddie Murphy

Eddie Murphy, actor, producator, regizor american, se afla pe locul 5 in topul actorilor cu cele mai mari incasari din istorie si pe locul 10 in lista celor mai mari comici ai tuturor timpurilor. Eddie, in varsta de 55 de ani, are 8 copii cu 5 femei diferite si il asteapta pe cel de-al noualea cu actuala sa iubita, Paige Butcher.

top-10-vedete-cu-multi-copii5

  1. Charlie Chaplin

Charlie Chaplin, considerat unul dintre cei mai buni actori ai secolului 20, a fost casatorit de patru ori, avand un copil din prima casatorie, 2 copii din a doua si 8 din ultima casatorie.

  1. Bob Marley

Celebrul interpret de muzica raggae, Bob Marley, a avut 12 copii: 3 cu sotia sa, Rita, 2 adoptati din foste relatii ale Ritei si restul de 7 cu alte femei.

top-10-vedete-cu-multi-copii7

 

  1. Mia Farrow

Mia Farrow este o actrita americana , cunoscuta mai ales pentru rolurile din filmele Rosemary’s Baby sau The Great Gatsby. Mia are 15 copii, dintre care 4 biologici si 11 adoptati in timpul relatiilor pe care le-a avut cu Andre Previn si regizorul Woody Allen.

top-10-vedete-cu-multi-copii8

  1. Marlon Brando

Marlon Brando, unul dintre cei mai buni actori americani de film ai secolului 20 si castigator al premiului Oscar, se afla in capul listei intrucat a avut sute de iubite, 3 casnicii si nu mai putin de 15 copii.

top-10-vedete-cu-multi-copii9

ARTICOLE SIMILARE

Serialul HBO a crescut fluxul de turiști la Cernobîl

Andreea Damian

Omenirea și-a epuizat toate resursele naturale pentru 2019 și trăiește „pe credit”

Andreea Damian

Jocul pe calculator care încurajează violul a stârnit furie în rândul femeilor

Andreea Damian

Afla care sunt beneficiile uleiului de cocos!

realitatea

La film în seara de Crăciun

Ciocîrlan

Ozana Barabancea, criticată de fani pe rețelele de socializare! Care e motivul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu