Tabu
lifestyle

TOP 10 vedete dependente de sex

10. Despre Ozzy Osbourne chiar soția lui, Sharon, spune că e obsedat. Ea l-a comparat pe Ozzy cu iepurașul Duracell, care nu s-ar opri niciodată. Unul dintre motivele pentru care Ozzy ar fi atât de pofticios este că îi vine cheful de sex ori de câte ori compune o melodie nouă. Åži cum asta e treaba lui în viață…

09. Că lui Jack Nicholson îi place la nebunie sexul este un lucru evident. La un moment dat se zvonea chiar că s-a internat din cauza excesului de stimulente sexuale. În ultima vreme a avut mereu iubite tinere și avocatul lui spune că are patru copii nelegitimi pentru că nu folosește niciodată prezervativ.

08. Mel B spunea încă de când cânta "Wannabe" că îi place sexul. la un moment dat s-a și tratat de asta pentru că ajunsese atât de dependentă încât nu își mai putea controla viața. Ea a avut o relație de doi ani cu două femei, timp în care se vedea și cu alți parteneri.

07. Colin Farrel a recunoscut el însuși că sunt destule momentele în care nu se poate abține de la sex și îl apucă un fel de vrajă. Actorul a spus că, dacă ar fi după el, nimic nu i-ar scăpa, dar că, din păcate, mai are și alte treburi.

06. În cazul lui Warren Beatty dovezile sunt oarecum concrete. El singur a declarat că a făcut sex cu o femeie în fiecare zi până să se cumințească alături de Anette Bening. Rezultatul? Sex cu 12.775 de femei + Bening.  

05. Billy Bob Thornton este atât de dependent de sex încât a înșelat-o și pe Angelina Jolie. Aceasta a aflat și l-a trimis pe Billy la terapie ca să scape de acest prost obicei. Ce credeți că a făcut Billy? A înșelat-o din nou pe Angelina cu doctorița care îi trata problemele legate de sex.

04. Mărturie dependenței de sex a lui Amy Winehouse stau declarațiile fostului ei iubit: "E sălbatică. Voia ca o partidă de sex să dureze la nesfârșit și nu se sătura niciodată. Avea nevoie să treacă prin cel puțin cinci sau șase poziții și cel mai mult îi plăcea să stea deasupra. Insista mereu să-i dau palme peste fund."

03. Lui Robbie Williams nu i-a fost deloc rușine să recunoască faptul că a apelat de extrem de multe ori(el știe ce înseamnă asta) la serviciile damelor de companie pentru că așa avea nevoie. Când nu avea chef să plătească pentru sex, în patul lui Robbie ajungeau diverse fane.

02. Toată lumea știe că Michael Douglas s-a internat ca să se trateze de dependența de sex. Asta s-a întâmplat la cererile insistente ale fostei sale neveste. Actuala soție, Catherine Zeta-Jones s-a folosit de acest detaliu, iar în contractul lor nupțial există o clauză care o va umple de bani dacă Michael va călca strâmb, iar ea va dori divorțul. 

01. David Duchovny era cât pe ce să-și piardă nevasta din cauza dependenței de sex. Tea Leoni l-a dat efectiv afară din casă pentru că nu îi mai suporta infidelitățile. După treaba asta, David și-a dat seama că nu e bine ceea ce face, s-a internat la o clinică specializată ca să se trateze, iar Tea l-a primit înapoi după externare. Dragostea bate sexul, măi!

ARTICOLE SIMILARE

LOVE STORY 2: Răvașe matinale

realitatea

Ghici cine își bea cafeaua

realitatea

George Clooney, protagonistul celui mai prost film din istorie

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Ep. IV : Oana Zăvoranu despre dietă, bătrânețe și găsirea unui rost

realitatea

Roxana Ionescu traieste o drama! Una dintre cele mai dragi fiinte din viata ei a murit!

Supermodele care fac plaja nud

Scrie un comentariu