Home > Lifestyle > Stiri > Top 10 vedete dezbrăcate

Top 10 vedete dezbrăcate

10. Christina Aguilera a pozat goală pentru pentru Marie Claire în timp ce era însărcinată. Asta după ce îi trecuseră toate panicile legate de sarcină, pentru că știa ea că în timpul sarcinii multe lucruri pot să meargă chiar și foarte prost.

09. Yves Saint Laurent s-a dezbrăcat ca să-și promoveze propriul parfum, el spunând la vremea respectivă că un nud masculin publicitar este la fel de frumos ca unul feminin.

08. Yoko Ono și John Lennon au pozat goi pentru prima oară în 1968 pe coperta albumului Two Virgins. N-a fost și ultima dată, pentru că de-a lungul vieții John s-a dovedit un adevărat exibiționist.

07. Sophia Loren nu numai că era frumoasă prin 1962, dar era și foarte îndrazneață. Ea a pozat goală în Playboy. Diva a zis DA aceleiași reviste și pe când avea 68 de ani, dar pictorialul nu s-a materializat.

06. Monica Bellucci și Sophie Marceau au pozat împreună pentru revista franțuzească Paris Match. Fotografiile sunt mai mult decât decente, dar destul de senzuale. Pentru ipostaze mai îndrăznețe ajunge, însă, să ne uităm la filmele celor două.

05. Demi Moore a pozat de vreo două ori goală pentru Vanity Fair. Nu ne vom referi aici la apariția ei pe când era gravidă, ci la cea în care ea a apărut pe sub un costum bărbătesc interpretat de un bodypainting.

04. Madonna a pozat goală prima dată în viața ei pentru suma de 30 de dolari în 1979. Poza respectivă s-a vândut mulți ani mai târziu cu aproximativ 25.000 de dolari. După experiența respectivă, diva nu s-a mai oprit din a ne arăta nurii ori de câte ori a avut ocazia.

03. Marylin Monroe a apărut și ea goală în Playboy în 1953. Diva maximă a fost atât de apreciată încât în 2007 revista a reeditat pictorialul respectiv.

02. David Beckham a făcut mare vâlvă cu pozele din revista gay Attitude care au fost catalogate cam prea îndrăznețe. Publicul țintă a fost însă mai mult decât încântat. La fel și Victoria care a declarat că e minunat că homosexualii îl plac pe David.  

01. Pamela Anderson e cam sinonim cu Playboy. Salvamarița absolută a tuturor timpurilor a apărut de mai multe ori în pictoriale din celebra revistă și de fiecare dată a spus că a trăit o experiență minunată.

Articole asemanatoare
PAMELA ANDERSON se dezbraca iar – la 45 ani – pe Twitter! FOTO
TOP 10 vedete sexy care au peste 50 de ani
TOP cele mai îndrăznețe vedete care au pozat nud gravide – FOTO
TOP 10 actrițe care au apărut goale în filme

Comenteaza acest articol

Top 10 vedete dezbrăcate

by realitatea   1 min
0