Tabu
Image default
lifestyle

Top 10 vedete incomode

 10. Naomi – Campbell, dragă! Pentru că te bate de-ți sar fulgii dacă te vede pe holul hotelului îmbrăcat/ă ca ea! Åži mai și arde așternuturile cu țigara și nu plătește!

9. Johnny Depp – Când era mai tânăr și împreună cu Kate Moss se enerva cumplit și distrugea tot, mai puțin pe Kate care a preferat să se distrugă singură.

8. Russel Crowe – Pentru că smulge telefonul fix din priză, aleargă cu el pe holuri, vine la recepție și-ți dă cu el în cap! Suficient?

7. Nicole Kidman – Pentru că dă peste cap programul hotelurilor cu cerințe absurde, gen schimbatul becurilor, după care… nu mai vine!

6. Diana Ross – Diva divelor septuagenare are o singură pretenție: niciun angajat al vreunui hotel din lumea asta nu va avea contact vizual direct cu ea însăși! În caz contrar, Dirty Diana e pregătită să facă mizerie!

5. Britney Spears – Pentru că e alcoolică, plătește cu întârziere și pentru că se cazează la hoteluri de pe balconul cărora vede în curtea propriei case.

4. Axl Rose – Pentru că domnul Trandafir se delectează cu spartul oglinzilor și mușcatul agenților de securitate(de picior)!

3. Michael Jackson – Starul internațional este înnebunit după bălăngănitul propriilor copii peste balustradele ferestrelor! În alte țări asta înseamnă neglijență din partea hotelului! În plus vrea: xilofon gigantic, zid de protecție și kile de gumă de mestecat. Pfff!

2. Amy Winehouse – Pentru că, pe lângă că e împiedicată și cade, iese plină de sânge din cameră și sperie clienții, mai e și dezordonată. Angajații mai multor hoteluri au găsit in camera ei tone de mucuri de țigară, zeci de sticle de băutură… goale și mai multe perechi de chiloți murdari.

1. Mary Carey – Mariah e cu capu’! Ea vrea: robinete de aur, să facă baie în apă minerală(și ea și câinele ei), capace de veceuri noi poleite cu aur, covor roșu, cu lumânări albe pe ambele părți, la intrarea în hotel, sală de fitness proprie amenajată lângă apartamentele ei, în caz că vrea să facă exerciții și două dvd-uri la care să nu audă altceva decât muzica ei.

 BONUS! Salvadori Dali – Cine-ar fi crezut? Pictorul era un individ foarte carismatic și plăcut, dar avea o hibă. Aducea oceloți(da, da… oceloți, adică un fel de râși) în hotel care, zgâriau tapetul cu ghearele. Când nu aducea oceloți, Dali aducea cai și oi sau împușca miei cu gloanțe oarbe. Ați reținut faza cu oceloții?

ARTICOLE SIMILARE

O mie de secrete într-o ceașcă de cafea

realitatea

Keira Knightley a fost jefuită

realitatea

Michael Jackson se operează azi

realitatea

ALEX VELEA si ANTONIA doua nopti la hotel la Iasi!

Ce ar face Angelina Jolie dacă nu ar fi actriţă sau regizor

realitatea

Robert Downey Jr. umblă pe tocuri

realitatea

Scrie un comentariu