Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

TOP 10 vedete care si-au pierdut virginitatea la o varsta frageda

Ati fost vreodata curiosi la ce varsta si-au pierdut virginitatea vedetele? Ei bine, iata ca mai jos puteti gasi un top cu 10 vedete care si-au inceput viata sexuala precoce. 

10. Matthew Mcconaughey este extrem de discret cand vine vorba despre pierderea inocentei. El a spus doar ca evenimentul s-a întamplat cand el avea 15 ani, dar, din decenta, nu a dat niciun detaliu despre fata alaturi de care a trait minunatele clipe.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda
FOTO: http://celebrityhive.com/

09. Desi toata lumea se astepta ca primul barbat din viata lui Britney Spears sa fi fost Justin Timberlake, nu a fost asa. Interpreta si-a pierdut virginitatea la 14 ani alaturi de un anonim coleg de liceu.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda1
FOTO: https://twitter.com/britneyspears

08. Kate Moss si-a pierdut virginitatea exotic. Nu se stie cu cine, dar locatia a fost chiar in Bahamas cand ea avea 14 ani. Detaliile despre pierderea virginitatii au aparut in biografia neautorizata a modelului.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda2
FOTO: https://twitter.com/kateamoss

07. Angelina Jolie
a declarat ca a fost excitata inca de mica si ca primele tentative le-a avut chiar la gradinita. Pe vremea aia doar se saruta cu baieti. Dezvirginarea a venit cand viitoarea actrita avea 14 ani, cu primul ei iubit. Din povestile Angelinei, ea nu a fost foarte multumita de prestatie, pentru ca imediat ce s-a incheiat partida de sex, ea a inceput sa-l taie cu cutitul.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda3
FOTO: https://twitter.com/angeelinajolie

06. Kelly Osbourne si-a pierdut virginitatea la 13 ani si apoi a fost convinsa ca este insarcinata desi inca nu ajunsese la menstruatie la varsta respectiva. Asa zice ea.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda4
FOTO: http://www.imdb.com

05. Benicio del Toro a declarat in timpul interviului pentru o revista pentru barbati ca si-a pierdut viginitatea la doar 13 ani. Actorul a marturisit ca ii placeau fetele inca de cand avea trei sau patru ani si ca pierdea virginitatii a fost pentru el indeplinirea unei dorinte pe care o avea de foarte mult timp.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda5
FOTO: https://en.wikipedia.org

04. P Diddy a declarat ca prima tentativa de a scapa de virginitate a avut-o la minora varsta de 7 anisori. Din pacate pentru el a fost prins de mama lui si de ingrijitoare care l-au snopit in bataie pentru gandurile sale. Adevarata dezvirginare a survenit abia sase ani mai tarziu (deci la 13 ani) si a avut loc intr-o camera de hotel din New York.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda6
FOTO: http://www.theplace2.ru

03. Johnny Depp a devenit barbat la doar 13 ani. La vremea respectiva canta intr-o trupa, iar prima lui partida de sex a avut loc în dubita cu care mergea in turneu, alaturi de o fana inraita.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda7
FOTO: https://twitter.com/realdepp

02. Matthew Fox, vedeta din serialul “Lost” a ramas fara virginitate la doar 12 ani. Totul s-a întamplat pe malul unui rau alaturi de o domnisoara in varsta de 14 care nu era la prima experienta de acest gen.
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda8
FOTO: http://lost.wikia.com/wiki/Matthew_Fox

01. Amintirile legate de prima partida de sex a lui Sean Connery sunt destul de incetosate. Actorul isi aminteste ca s-a intamplat atunci cand el avea doar 8 ani, dar nu mai stie cu cine. Ce sa facem? Il credem pe cuvant!
TOP-10-vedete-care-si-au-pierdut-virginitatea-la-o-varsta-frageda9
FOTO: http://www.imdb.com

ARTICOLE SIMILARE

Cuplurile din zodiac care nu trag niciodată în aceeași direcție

Andreea Damian

A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri

Andreea Damian

Cum aranjezi inteligent zona de birou pentru telemuncă

Andreea Damian

Florence & the Machine și-a lansat piesa nouă în Game of Thrones

realitatea

Stevie Wonder se mută din Statele Unite

Andreea Damian

Am găsit ingredientele care fac un parfum să persiste mai mult

Andreea Damian

5 comentarii

Scrie un comentariu