Tabu
Image default
lifestyle

TOP 15 filme sexy

15. Monster’s Ball. La bază, filmul e o dramă cu părinți de copii morți. Ceea ce rămâne în mințile celor care văd filmul este scena de sex dintre Halle Berry și Billy Bob Thornton. Până și Berry a recunoscut că secvența respectivă a fost tare, iar numărul criticilor care au caracterizat-o drept cea mai veridică scenă de sex nu a fost deloc mic.

14. Irreversible. Filmul este atât erotic, cât și violent și sadic. Monica Bellucci e vinovată de fiecare dată. O dată că se joacă goală pușcă vreo 5 minute alături de soțul ei, Vincent Cassel, și el gol pușcă și a doua oară pentru că se lasă sodomizată preț de vreo 9 minute fără oprire. Adică în continuu. Scena e recomandată cardiacilor.

13. Caligula. Normalitatea imperiului roman. De asta e plin tot filmul. Orgii peste orgii, fantezii sexuale dintre cele mai perverse, homosexuali, lesbiene, bisexuali, anomalii sexuale… de toate găsiți în filmul lui Tinto Brass. Dacă asta e ceea ce căutați.

12. Showgirls. Filmul dovedește încă o dată că visul unei domnișoare de a deveni dansatoare profesionistă trece pe la bară. Mult striptease!!! Mult de tot! Åži jocuri sexuale cu lesbiene gen Gina Gershon. Criticii spun că filmul satirizează cultura americană, ceea ce e fix lucrul care îi interesa pe spectatorii de sex masculin care au văzut filmul.

11. The Dreamers. Doi frați perverși-pozitivi-francezi agață un tânăr americani pe care îl mută la ei în casă după care se joacă cu el. Numai că nici americanu’ nu e prost și pe langă câteva doctrine filosofice din Europa învață să facă și sex.

10.  Eyes Wide Shut. Ultimul film al lui Kubrik are câteva scene sexuale destul de bune, dar mai important decât acestea este aerul sexual-misterios care plutește în aer. Plus că la un moment dat toată lumea e convinsă că-l va vedea în costumul lui Adam pe Tom Cruise.

09. Cruel Intentions. Adolescenții și adolescentele din toată lumea s-au îndrăgostit instantaneu de acest film în care Buffy, spaima vampirilor, era o divă sexuală. Ea e cea care învață o tânără neinițiată să călărească… un cal, evident. Åži mai e și Ryan Phillippe gol pe acolo.

08. Shortbus. Filmul descrie viața sexuală a New York-ului. Explicit și destul de genital. Tot la filmul lui John Cameron Mitchell trebuie să vă uitați și dacă vreți să învățați să cântați anal imnul Americii.

07. Sex and Lucia. Sexul la hispanici e mai fierbinte și mai exotic decât la alte popoare. Lucia știa asta și o demonstrează de câteva ori în film pentru a educa publicul în eventualitatea în care vizitați Spania în alt scop decât culesul căpșunelor.

06. Wild Orchid.  Sunt sigur că toată lumea a văzut acest film la video. Dacă nu sunteți acum vă și traduc titlul: Orhideea sălbatică. Filmul e plinde obsesii sexuale care nu rămân niciodată la nivel de idee. Dați un rewind și veți vedea că așa e!

05. The Lover. Amantul a fost tradus în românește, iar jean-Jaques Annaud a adus o mare bucurie în sufletul românilor abia ieșiți din comunism. Cum? Prin nuditate excesivă, scene de sex cu virgine inocente și puțină suferință din dragoste.

04. The Postman Always Rings Twice.
Că poștașul sună de două ori mi se pare foarte decent. Ceea ce face el după ce i se deschide… e mai mult decât imoral, dar plăcut privirii. Erotismul filmului trece cu mult de complotul unei crime.

03. Last Tango in Paris. Bertolucci a cam comis-o cu filmul asta și l-a retransformat pe Marlon Brando într-un mega-extra-sex-simbol. Tango-ul din film e predominant o tăvăleală continuă, dar extrem de pasională, bine jucată și regizată.

02. 9 1/2 Weeks.
Adică nouă săptămâni jumătate a durat relația nebună din film dintre Kim Basinger și Mickey Rourke. Timp în care aceștia su făcut sex, sex și iar sex. De fapt au făcut sex în așa hal că li s-a schimbat viața.

01. Basic Instinct. Film polițist care urmărește ancheta unei crime. Între timp Sharon Stone demonstrează că nu poartă chiloți.  Dacă nu ar fi făcut sex cam 50% din durata filmului, Michael Douglas ar fi descoperit mult mai repede cine e criminalul. Filmul a dat pe spate pe toată lumea, iar Stone a devenit cea mai sexuală vedetă a tuturor timpurilor.

BONUS. Emanuelle. În film, al cărui subiect nu și-l mai aduce nimeni aminte, Sylvia Kristel face sex și ne învăța pe toți ce e ăla film erotic în fiecare vineri la TVR. 

ARTICOLE SIMILARE

Ciorcila nu renunță la ideea vânzării

realitatea

Madonna va creea o linie de haine

realitatea

David Duchovny s-a despărțit de Tea Leoni, care îl înșela cu Billy Bob Thornton

realitatea

Radiografiile lui Marilyn Monroe s-au vândut cu 45.000 de dolari

realitatea

Gwyneth Paltrow ia lecții de alcoolism de la Robert Downey Jr.

realitatea

Spune-mi ce culoare ești, ca să-ți spun ce vacanță să alegi!

realitatea

Scrie un comentariu