Home > Lifestyle > Stiri > TOP 20 primele locuri de munca ale vedetelor

TOP 20 primele locuri de munca ale vedetelor

20. Deși vine dintr-o familie celebră, pentru Michael Douglas nu a fost ușor dintotdeauna. El a câștigat primii bani lucrând într-o benzinărie.

19. Tom Cruise s-a antrenat pentru Misiune Imposibilă în holul unui hotel. Cum? Căra bagaje ca să obțină bani de chirie.

18. Paula Abdul era cheerleader pentru LA Lakers.

17. Inainte de a vine milioane de albume, Faith Hill era recepționeră. Cum asta nu i s-a părut suficient, ea și-a luat ulterior un job mai de viitor: împacheta chestii.

16. Pe Evangeline Lilly frumusețea a ajutat-o dintotdeauna. Ea făcea bani frumoși din jobul ei de însoțitoare de zbor.

15. Chris Rock lucra la celebrul restaurant din New York, Homarul Roșu. Actorul spune că salariul lui lunar era fix cât o porție de creveți.

14. Despre Madonna putem spune că vindea gogoși. În adevăratul sens al cuvântului, chiar la Dunkin’ Donuts.

13. Julia Roberts nu și-a dorit dintotdeauna să fie actriță. Inițial, ea a visat să fie veterinar, dar s-a apucat să vândă înghețată și mai apoi pantofi. Era un fel de Al Bundy.

12. Jim Carey a fost, la vremea lui, cel mai amuzant om de serviciu și cel mai amuzant paznic.

11. Gwen Stefani nici nu visa să devină un fashion icon pe vremea când spăla podele la Dairy Queen. Dar acest job s-a dovedit a fi extrem de benefic pentru că acolo și-a cunoscut colegii de la No Doubt.

10. Primele joburi ale lui Jennifer Aniston nu prevesteau deloc faima ce avea să urmeze. Ea lucra la un call center și livra colete pe bicicletă.

09. Simpatica Queen Latifah a lucrat la Burger King unde conform spuselor ei: "Cred că eram nebună ca pentru un salariu minim să accept să fac burgeri și să fac curăț toaletele". Spre liniștea clienților sper că asta era ordinea temporală a activităților.

08. Diva Mariah Carey, spre surprinderea tuturor, n-a fost mereu o divă. Pe vremuri ea usca păr într-un salon de coafură, a și chelnărit o perioadă și a fost concediată de la un job de garderobieră pentru că era prea tupeistă.

07. Danny DeVito a fost asistent coafez. Nu-mi dau seama cum ajungea el la capul clienților, dar e bine că a trecut peste acea perioadă.

06. Brad Pitt obișnuia să își pună un costum de pui și să facă reclamă pentru un lanț de restaurante mexicane. Asta când nu se ocupa cu mutatul de frigidere.

05. Înainte de a deveni celebru și dorit de toate femeile, Matthew McConaughey se ocupa cu curățatul cotețelor de găini, job care nu îl făcea deloc să se simtă prea cocoș.

04. Nu știu de unde își ia Quentin Tarantino doza de inspirație pentru că în tinerețe lucra ca plasator într-un cinematograf de filme porno.

03. Warren Beatty n-a vânat femei dintodeauna. Înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuți cuceritori de la Hollywood, domnul Beatty vâna șobolani.

02.
Domnul Christopher Walken era dresor. Și nu de orice fel, ci unul care se ocupa cu îmblânzirea leilor.

01. Whoopy Goldberg e cea mai tare la acest capitol. Ea machia morți la o firmă de pompe funebre. Avea și un extra job, se ocupa de zidărie.

Articole asemanatoare
Friends
Serialul Friends celebrează 25 de ani de la premieră
Bruce Lee
Fiica lui Bruce Lee, furioasă pentru modul în care e caricaturizat tatăl ei în filmul lui Tarantino
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna
Angelina Jolie
Angelina Jolie și Brad Pitt au căzut la pace în privința copiilor dar au mai găsit un motiv de dispută

Comenteaza acest articol

TOP 20 primele locuri de munca ale vedetelor

by realitatea   2 min
0